15 °

max 23 ° / min 15 °

Nedjelja

24.09.

23° / 15°

Ponedjeljak

25.09.

23° / 16°

Utorak

26.09.

28° / 17°

Srijeda

27.09.

27° / 17°

Četvrtak

28.09.

27° / 16°

Petak

29.09.

27° / 16°

Subota

30.09.

28° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
eMDe Alijansa: Ne može našu saradnju i podršku očekivati onaj koji bi nas vodio u Otvoreni Balkan

Dijaspora

Comments 0

eMDe Alijansa: Ne može našu saradnju i podršku očekivati onaj koji bi nas vodio u Otvoreni Balkan

Autor: Antena M

  • Viber

- Povodom izjave premijera u tehničkom mandatu i njegovih saveznika, a u vezi sa dijasporom, možemo jedino da izrazimo zadovoljstvo njegovim konačnim odlaskom sa vlasti, jer je bez skupštinske podrške uzurpirao vlast i nametnuo nedemokratske standarde.

To bi bio naš stav u vezi sa izjavama usmjerenim ka motivisanju dijaspore da podrži njegovu političku opciju na izborima - saopštila je eMDe Alijansa - Zajednica crnogorskih udruženja u Njemačkoj. 

"Možda ne svi, ali većina u dijaspori dobro pamti omalovažavanja, ponižavanja i otvorene prijetnje kojima je bila izložena u namjeri da ostvari svoje demokratsko pravo.

Nazivali su nas "glasačkim rezervoarom" DPS-a, pokušavali da nam ukinu biračko pravo, prozivali nas na razne načine, a danas očekuju da dijaspora ima amneziju i podrži njihove političke partije.

Krajnje je vrijeme da shvate svi, pa i gore pomenuti, da je onaj ko Crnu Goru poštuje i iskreno se zalaže za njen evropski put, neko koga će dijaspora podržati, glasati i smatrati prijateljem.

Ne može našu saradnju i podršku očekivati onaj koji bi nas vodio u Otvoreni Balkan i samim tim direktno rušio sve do sada izgrađeno, a mnogo je toga", dodali su. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR