28 °

max 28 ° / min 16 °

Subota

15.06.

28° / 16°

Nedjelja

16.06.

27° / 17°

Ponedjeljak

17.06.

29° / 19°

Utorak

18.06.

31° / 20°

Srijeda

19.06.

32° / 22°

Četvrtak

20.06.

35° / 23°

Petak

21.06.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
eMDe Alijansa: Ne može našu saradnju i podršku očekivati onaj koji bi nas vodio u Otvoreni Balkan

Dijaspora

Comments 0

eMDe Alijansa: Ne može našu saradnju i podršku očekivati onaj koji bi nas vodio u Otvoreni Balkan

Autor: Antena M

  • Viber

- Povodom izjave premijera u tehničkom mandatu i njegovih saveznika, a u vezi sa dijasporom, možemo jedino da izrazimo zadovoljstvo njegovim konačnim odlaskom sa vlasti, jer je bez skupštinske podrške uzurpirao vlast i nametnuo nedemokratske standarde.

To bi bio naš stav u vezi sa izjavama usmjerenim ka motivisanju dijaspore da podrži njegovu političku opciju na izborima - saopštila je eMDe Alijansa - Zajednica crnogorskih udruženja u Njemačkoj. 

"Možda ne svi, ali većina u dijaspori dobro pamti omalovažavanja, ponižavanja i otvorene prijetnje kojima je bila izložena u namjeri da ostvari svoje demokratsko pravo.

Nazivali su nas "glasačkim rezervoarom" DPS-a, pokušavali da nam ukinu biračko pravo, prozivali nas na razne načine, a danas očekuju da dijaspora ima amneziju i podrži njihove političke partije.

Krajnje je vrijeme da shvate svi, pa i gore pomenuti, da je onaj ko Crnu Goru poštuje i iskreno se zalaže za njen evropski put, neko koga će dijaspora podržati, glasati i smatrati prijateljem.

Ne može našu saradnju i podršku očekivati onaj koji bi nas vodio u Otvoreni Balkan i samim tim direktno rušio sve do sada izgrađeno, a mnogo je toga", dodali su. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR