18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Lažavina u odsustvu istorije

Izvor: Pobjeda

Autor: Bojana Komnenić

  • viber

Dukljan

Uvijek sam volio ove naše dukljanopisce kad iznesu stav o isoriji i o našem slavnom otporu Turcima samo uvijek prećute da smo imali zaštitnicu carsku Rusiju koja je svojom silom dva puta vraćala turke sa Cetinja.,ali ne znam zašto se mi dukljani pozivamo na tu istoriju kad su nam tad preci bili Srbi

Crnogorac

@Dukljan, A sto ta "bratska Rusija" ne odbrani Srbiju, nego samo Crnu Goru. Da se sami odbranili nismo, zavrsili bi ko i Srbija.

ja

kad sam čuo da je Srbija počela pripreme za zaštitu gusala, zvah tada Antenu i javih u program što čuh. e sad kad sam ja čuo čuli su i državni organi sigurno. što učinješe? pokrenuše li što? prekidoše li što. sve nam se ponavlja! bravo g. Vlahoviću

Hn

@Dukljan.A pocini malo,ubi te ova istorija,nasa,crnogorska.Bas pratim tvoje "stvaralastvo".Zaspem sa tvojim mudrim komentarima i jedva cekam ujutru da procitam novi.Ljubi ga keva...

Fahro

Citam "gusle postadose Srpske".Sto bi pjevao Oliver "smejem se a plakao bih...". Plakao ne od jada nego od smijeha.Srbija polako ali sigurno tone.Prvo ekonomski, pa politicki itd. Na kraju kulturno.Ostadose neke farme i parovi kao nacionalni brend a kulturu kradu od drugih.Valjda se stide svoje ..

Dukljan

Nasmija me autor ovog ,,Stava” kaže da prvo što su demokratske vlasti u Srbiji posle 5 oktobra uradile je da su uklonile tablu ,,ul Maršala Tita” zamislite ukloniti naziv ulice čovjeka koji je poznat kao zaštitnik slobode govora,primjer Goli otok, čovjek koji je ukinuo izbore i uveo jednopartizam :)

MAG

Tacna, precizna analiza i tumacenja istorijskih dogadjaja i cinjenica! Bilo bi najnolje da ministar Bogdanovic posalje svom kolegi u Srbijji, bukvalno prepis ovog teksta-recimo, kao diplomatsku notu!?

štrbina

Pa da su Crnogorci Srbi a batalili se tog naroda i 4c a uzeli ime drugog naroda-mizerniji bi bili od vas-koji im s Turcima državu zgaziste i srpstvo otrcaste i njim se vabite.Njegoš:'Ada vi Srbi narobovaste a kad vam Bog dade Karađorđa vi s njegovom glavom ponovo u turski jaram'-da im merake činite

Misko

Da li tu ima nase krivice od strane nase vlade i ministarstva,jer pominjanja cije vlade i ime ministra komentar ne bi bio objavljen,mozes pisati sto oces ali istinu ne,na zalost!

Goran. pg

Država i Narod zaslužan za genocid u u Bosni i Hercegovini, rat u Hrvatskoj,progon Albanaca sa Kosova i Metohije,regabilitaciju četnika,sada pokušava da se sakrije iza časne i poštovane Crnogorske nacionalne nošnje.Neće moći tako dok ima i jednog crnogorca da brani svoju čast!

Hn

Nije im lako lajkovati i dsl.ove komentare.Pocinje cetnicima radno vrijeme u 10h pa sve tamo do oko13h .Poslije podne normalni citaju i komentarisu.Zaboravih i popove ali i oni spadaju pod ove bradonje.Dnevnica .Sve za srpstvo.

Zoran

Sve dok u srbiji glavni srbujuci crnogorci budu matija i milo lompar za nju nema spasa. Zato gospodine vlahovicu svaka cast za napisani tekst.

Baba

Puštite gusle guslarima, ne zamjenjujte teze.Nije problem u instrumentu, nego u nošnji i mijenjanju kapa kako se kome svrsne.No, DA JE VJEČNA CRNA GORA!!

Zlire

Bjeh sinoc na kolarac i promociju uspjeha srpskih gusala u unesko pa velim da su takve crnogorske gusle u Crnoj Gori nikome ne bi trebale i svaki Crnogorac bi se odreka takve pjevanije

Zlata

Vodite u Crnu Goru one vaše četnike Danu i Vuka i njihovu mnogobrojnu braću Boškoviće i Draškoviće. Ogulili su Srbiju do kosti.