23 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

23° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Rusi citiraju Đukanovića: Vlasti u Podgorici žele vaseljensko priznanje Crnogorske crkve

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Dukljan

Vladimire da ne pišu Rusi ko ukra Njegošu onaj sat na sred Cetinja? :)))

Nikac Od Rovinja

@Dukljan Dukljane, a realno Srbljane, na skali od 1-10, koliko ti je loše u sopstvenoj koži? Kako ti ide ubjeđivanje sebe samoga da nijesi ono što znaš da jesi - ogorčeni, beznadežni izdajnik zemlje na kojoj si se rodio i podnjivio! Da si, zapravo, bruka i zastiđe koje utjehu trazi u čoporu sličnih sebi. Samo nastavi da stancujes komentare, nema bolje manifestacije tvoje muke... a meni fino dok ih čitam.

Dukljan

@Nikac Od Rovinja, brate Komita tebe pogodi ovaj Njegošev sat kao grom iz vedra neba :))) Mada iskreno više bi tebe pogodilo da je neko našem predsjedniku ukrao sat :)) Nikad više 1918 :))

Fahro

Islamske vjeroispovijesti sam ali to ne znaci da iskreno i sa punim srcem podrzavam CPC i njen nadam se uskoro povratak svega sto joj je oduzeto na nama svima u CG poznat nacin.

Zoran

Cpc ce dobiti autokefaliju od vaseljenske patrijarsije a onda ce amfi i njegova sabraca iz velikosrpske spc biti u cudu i govoriti da je ceo svet protiv njih.

Knjaz Danilo

@Fahro, i treba da ti bude drago jer to pripada svim crnogorcima bez obzira na vjeru.Krv je jedna ona se ne moze nikad promjenit nadam se da ce svim crnogorcima to bit jasno nekad u buducnosti!!!