18 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

BOGOJAVLJENSKO PLIVANJE U MUTNOM

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

ja

Bravo. odličan tekst, i dobre paralele sa dokazima o lažima Ristovim.

Dobro jutro

A litije???Pravoslavna dzamahirija...Nikad do prije 10-ak godina to ne vidjoh.Koliko vidim i citam toga u Srbiji skoro da i nema.Gadluk.

Tesla

Dobar tekst.Za obicnog lauka - jasan do zadnjeg slova.Inace je Amfilohije veci problem za SPC i njene sledbenike nego sto je za CG jer CG nije nastala niti 2006 niti 1918e.Imati takvu osobu u SPC govori vise o njoj i njenim ciljevima u okruzenju nego o samom Radovicu.

Rile moraš i ti skočit za krst

Pitam se samo đe su to po Rilu Crnogorci skakali u bezvodnim krajevima npr.Katunjani...Njegovi sljedbenici se vide kroz pjesmu koju za čas promijeniše čim im on šapnu haha taki su u svemu čim čuju čaktar."Propovjednik zla" izmišlja, kleveće i jaše na našoj baštini njegovim obrnutim smjerom...

bosiljka

Kada hoćeš da se boriš protiv bubašvaba, treba upaliti svjetlo! Isto tako protiv Ristovih umotvorina jedini način su naučni dokazi. Jedini problem je što njegovi sljedbenici slabo čitaju, umiju samo skočit u vodu kad im on reče!

mr

@bosiljka, tacno je da svijetlo i istinu treba da upale oni najpozvaniji, CANU, ali tamo, na veliku zalost, odavno nema ni svijetla ni istine. A u ovakvoj tmini, Rile Minhauzen, pliva kao riba u vodi!!!

berg

Kada se prica o nasoj istoriji prica krece najranije od IX vijeka. Sve bi to bilo OK da na ovim prostorima Balkana ne postoje tragovi ne samo ljudi, nego civilizacije koja je stara 4000-12000 godina. Postojao je ovaj narod i prije Hriscanstva, Nemanjica, Latinice, Cirilice, navodnog doseljavanja Slovena... Posmatrajuci dogadjaje kroz ovaj mali istorijski trenutak isto je kao da vam ja opisujem svijet kroz prozor wc-a

Vuk

@berg, Potpuno si u pravu, s tim što to nije tema ove polemike. Ovdje je tema je li latinica okupatorsko pismo ili nije. A tačno je da bismo se morali oslobodit slovenocentričnog pogleda na istoriju.

Zoran

Risto nije ni duhovnik ni hriscanin on je samo velikosrpski pop i negator svega sto je crnogorsko.

Vasilije

Gospodin Amfilohije je legalni vladika u CG. On nije se ustoličio na mržnji prema djelovima CG naroda!!!Od kada je UDBa ustoličila drps i partnere osnaživati su se i postajali na mržnji i podjelama. Najprije protiv svih manjina u CG a kasnije (evo već vise od dvije decenije protiv Srba)protiv Srba!S

flamantes

@Vasilije, Jedina mržnja koja postoji u Crnoj Gori je mrtžnja Srba prema Crnoj Gori i Crnogorcima