19 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ustavni patriotizam donosi dobro Crnoj Gori i Crnogorcima

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Draško

Džaba ti sva pisanija, džaba vam prefiks Crnogorska, sa tim ljude nećete prevariti, vi ste izdajnici Crne Gore.

Misko

Da se razumijemo do ovakve polemike u vezi "ustavnog patriotizma" ne bi ni doslo da je vlast radila na vracanju bogomolja Crnogorskoj Pravoslavnoj Crkvi od 2006 godine,znaci ne cinjenjem dali su Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi krila da sa ovakvim umjetnicima razara Crnogorski Indetitet.Jednostavno ustavni patriotizam je utopija i beogradska podvala unistavanja Crne Gore!

Labud Dabanović

Samo je jedan patriotizam u Crnu Goru i istinski-CRNOGORSKI PATRIOTIZAM.Ovaj 'ustavni' je maslo vrha DPS sa vladom i domaćih izroda-koji dušu prodadoše narodu otrcana srpstva Srbije.Ako ga uspiju prošvercovat-vlast legalizuje pelješanje crnogorskog naroda i države a prodane duše naš nestanak.

Ivan

Mislio sam da je ovaj soft verzija Alekse Bečića a nije no hibrid Bečića i Sveta Marovića. Ova količina demagogije prevazilazi sve što je Marović ikad uspio da zamasti.

Katunjanin

Vasi mentori su vam kroz suzivot i skolovanje vjerno prenijeli i usadili njihove licne osobine i karakteristike ,i uz strucne oblande dobronamjernosti ,neznavenim i naivnim izgledaju cak primamljivo .Medjutim nijesu gradjani CG (bar u velikom broju )vise tako naivni i neznaveni ni zaboravni ni nerazumni,a i vise cijene ono sto sami vide i procijene od onoga sto im se sugerise da vide Zato dzaba krecite

Bogi

E ovako se odgovara, kulturno i konkretno, svaka čast Pavićeviću.

Djole

sve mi se više sviđa ovaj profesor..pametan, obrazovan, kulturan...

irena

ustavni patriotizam i jeste jedina pametna ideja za buducnost ove drzave

danilo s.

Jednom priliko neko reče swami Vivekanandi (poznatom učitelju Vedante) da kaludjer ne bi trebao da ima posebnu privrženost svojoj domovini. Na to Swamiji (Vivekananda) odgovori: Onaj ko ne voli i ne pomaže svojoj majci - kako će se brinuti o majci drugoga? Prvo patriotizam, pa univerzalizam.

Dobro jutro

Ovaj ima 2-3svoja bota.Pametan,obrazovan...Jos da napisu i lijep pa da im povjerujemo.

Śole

To se zove demagogija. Bira se iz teksta ono što je tobož, po njemu, tanji kraj a sam nema pola argumenta sem ponavljanja kako je ustavni patriotizam spas. Pa mesijo ubijedi svoje partnere prvo y Budvi. Tako ćeš pokazati magiju. Kako očekivati od čovjeka koji se nikada nije u Srbiji bavio ....

Śole

...položajem Crnogoraca iako nestaju zbog asimilacije. A bio je poslanik?? Zašto neko misli da ga je briga ako Crnogorci u CG nestanu jer će Srbija obožavati naš ustavni patriotizam kao ordinarnu budalaštinu i super način da posrbi CG!

Zoran

Kada ce crnogorska da se odredi prema pitanju crnogorske pravoslavne crkve, crnogorskog jezika i crnogorske državnosti.

Nikola

Da se mirimo sa bjelasko-cetnickim "govedima"? Njegosevim i Nikolinim "kopiladima? Sa njima koji samo zato sto su, "poput volova", rodjeni u CG misle da su Crnogorci? Ne moze se graditi CG sa etnickim Crnogorcima sto se nacionalno deklarisu Srbima jer, g-dine Pavicevicu, ne pravi se "pita od govana"

Nikola

Nadam se da znate od koga sam pozajmio izraze pod navodnicima. Ukoliko ne znate mislim da nemate sto traziti u politici Crne Gore.