12 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Čija je Miholjska prevlaka?

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Komsija

Neka probaju s molitvama i molebanima na Kosovo da protestuju....odje im je za sad upalilo,kad drezava flertuje s Cirom Radovicem.Morace se s ovom praksom prekinut prije ili kasnije

Crnogorski Betoven

Odlicno napisano. Ali sta vrijedi kada drzava pokazuje nevjerovatne slabosti.

Elf

Divan tekst. Svetoslavlje su nama donijeli četnici ‘88/89 a zivot mu je udahnuo DPS,(npr. milionske donacije za hram) i bio mu je dugogodisnji zastitnik i pokrivitelj. Dje god se Ristu prohtjelo, posadio je svoje kic crkve. U njihovoj nezdravoj vezi , punoj ljubavi i mrznje ,stradala je CG.

Misko

Ovo je ocit povratak u 90-e godine sa potpisom DPS-a,definitivno resetovanje ideje krvi i tla srpskog nacionalizma!

Crna Gora u srcu

Backovic je poznati srpski ekstrem u Tivtu koji je najvise poznat po tome sto mrzi sve Crnogorsko i Crnogorce ali nazalost njemu se dava nekakva rijec tokom jucerasnjih zalosnih desavanja.

Crna Gora u srcu

Jedina sansa nasa sada je osnivanje nove gradjanske procrnogorske stranke sa novim ljudima jer je sadasnja vlast nevjerovatno popustljiva prema rusiteljima drzave a posebno prema spc....i naravno nista ne cine da se rijesi ravnopravno crkveno pitanje.

Djole

Crna Gora, hoću vam reci, i nije država sa funkcionalnim institucijama, nego teritorija koja ima vladara, teritorija koju je preplavilo bezvlašće. Život na toj teritoriji ne funkcionise na osnovu zakona i ustava, nego na osnovu dogovora o podjeli plijena ! Nikolaidis !

ja

ako se ne dignemo u neku tvrdo, ultra crnogorsku stranku, i svije složno glasamo, neće nam bit ni ovakve države brzo. a o ovome što nas g. Jovanović uči neće se smjet ni pisat.

Zoran

Backovic je pripadnik velikosrpske tzv mitropolije popa rista.

vuk

@Zoran, nije to nikakva "mitropolija " ni "crkva" to su bjelosvetske skitnice dobjeglice i pribjeglice koje masno zarađuju ojadivši crnu goru svojim zlom i pokvarenošću

CKSKCG

Neće je srušiti, naravno. Da su htjeli to da urade mogli su spriječiti gradnju jer su sigurno vidjeli prije da se gradi, ovako jedino što očekujem jeste to da zajedno u dosluhu vlast i crkva rade na izluđivanju naroda u zajedničkom interesu. Država i zakon su kod nas relativan pojam. Provizorijum.

Radule Scepanovic

najzanimljiviji je dio koji objasnjavao kako nakon propasti mletacke austrougarska koja postaje novim okupatorom sijelo nase crnogorsko primorja opoziva crnogorsku crkvu I Predaje na upravljanje karlovackoj mitropolit.Ucinio.Eto tako ste vi dicni Bokelji I Grbljani dosli u sastav srpske Crkve

Katunjanin

Znacajan dio Crnogorskih zvanicnika i sluzbenika uhvatio se u anticrnogorsko kolo sa njenim neprijateljima Zna li neko sto nam je ciniti,ovako vise ne ide

Djuro Vučonić

@Misko,pa DPS je 90 tih došao na velikosrpskome talasu. Pa ako su za vrijeme Nemanjića sagrađene tri crkve SPC,ima li broja koliko ih je sagrađeno za vladavine ovoga istoga DPSa. Ni u Nemanjino vrijeme,ni za vrijeme Pećke jurizdikcije Podgoricom,SPC nije sagradila Saborni hram,ali DPS ga sagradi..

Kika

Odličan tekst. Bravo Jovanoviću. Čovjeku bude na trenutak lakše kad pročita istinu nasprem laži, obmana i mitomanije