14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Pogledajte cijelu emisiju: Marković u "Živoj istini"

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Zeljko

Bravo profesore Šukoviću, održali ste "mlađanom" Markoviću čas iz istorije. MARKOVIĆ VAM JEKLASIČAN PRIMJER PROFESORA DOKTORA ISTORIJE KOJI BUBA NAPAMET POGREŠNU ISTORIJU, A NE TEŽI DA PROŠIRI ZNANJA ILI DA RAZUMIJE ISTU !!!!! Još jednom, BRAVO PROFESORE ŠUKOVIĆU !!!

Milena

Vidite na srpskim portalima kako im Jovo Markuš pomaže svojim neznanjem i nacionalističkim (Šešeljovskim) zabludama kako "srpski narod u crnoj gori" ne bi doživio moralni pad od ŽIVE ISTINE DARKA ŠUKOVIĆA. Markuš u Beograd, Markuš iz Beograda !

Kreni kolo da krenemo

Sukovicu, covjece, pa Vi ste Sorbona za ovoga mucavog beogradskog naucnika. Nista vise da ne kazem, sem da konstatujem: ako su ovo biseri srpske nauke o istoriji, onda i prosjecan Crnogorac moze da im drzi katedru. Na zalost, kome sve tamo potpisuju doktorat.

ljubo

Odavno nijesam vidio da je neko tako "razvalio" nekoga kao sto je jedan obicni novinar ispretresao ekskluzivnog srbijanskog rezimskog istoricara . Bilo mi ga je cak i zao ... Eto , tako se u Srbiji stvaraju mitovi , lazi , zablude , pokrica za drzavne projekte ...

Boško Agram

Darko, svaka čast! Ovo je čist klasik. Kako je samo bedasto djelovao, inače, pred domaćim voditeljima, kada treba pljuvat Vječnu našu, "moćni" i samouvereni dr Marković.

Realista

Ovo je stvarno bilo doktorski. E kad bi sad neko u Srbiji imao petlje da pozove nekog naseg doktora istorije, koji je objektivan naravno... Nego, nemaju Srbi .uda da se suoce sa istinom, brckaju se u svojim lazima i uzivaju u tome.

Milija

Eto ko truje narod u Srbiji i na Balkanu, neznalice i kvazi istoricari... Ovo je boljelo i treba da boli, ko je spreman na istinu ona nekad bas zaboli. Svaka vast gospodine Sukovicu, vas sagovornik moze slobodno poslije ovoga da promijeni profesiju.

Baba

@ljubo, za Vašu informaciju, a na Markovićevu grdnu nesreću, Darko Šuković nije "običan", nego vrlo neobičan novinar: obrazovan, hrabar, istinoljubiv i zna kako mu se zove Domovina, cijeni je i poštuje. A što se istoričara tiče, moja baba, da je živa, rekla bi:"leleee mene za tobom"!

Bravo, majstore!

Ne mogu ovo ponovo da gledam. Ako budem gledala, napisacu nesto sto necete objaviti. Ali, reci cu jedno: neka se vec jednom nose ovi ojadjeni posrbljenici s naseg mozga! Nasoj djeci treba dobro objasniti koliko zla nosi falsifikovana istorija i gromoglasne lazi Srba i Srbije. SUKOVICU, KUCO CASNA!

Nikola

Koliko profesor Sukovic posjeduje znanje to je prosto nevjerovatno.Ponos je imati ovakvog covjeka medju Crnogorce!

Vedran čilić

Poštovani Darko! Svaka čast na satu povijesti i razoružanju jednog svilenog velikosrbina koji se ufa da je povjesničar i to 'moderni'. Nepriznajući nikoga i nikakovu naciju i slijepo 'promičući' ugroženost srba! Kad ste ga god pritisskli sa argumentima on je prelazio na Makedoniju , Vračar,Nemanju .

Dragan Pg.

Izgubila je Srbija, Kosovo i sad sa pogresnom politikom koju je vodila godinama prema cijelom regionu dobija samare Nisam cuo nekog da pominje Srbe i Srbiju u Cg.Zelimo im sve najljepse ali da nas ostave namiru vise i da se nadjemo jednog dana Srbija ,Kosovo,Crna Gora u EU ..I da bude Evropa Zdaj.

Seka

Za Sorbonu: Hruscov i cipela https://youtu.be/Yho1Eydh1mM https://youtu.be/l4JhyHz3M5U

ivana

@Bravo, majstore!,apsolutno se slazem ali u oba smera!Naravno govorim o smeru od Beograda ka Crnoj Gori!

Bojana

Sukovic je napravio emisiju da on isprica sta mu je na umu i sagovorniku odrzi predavanje a ne da ga intervjuise. Ovo nema veze sa novinarstvom. Kao da gledam ove nase iz Drzavnog posla!