11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Da Amfilohije ima toliku podršku skinuo bi mantiju i okupio opoziciju

Izvor: Dnevne novine

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • viber

Milovan

Nevjerujem ovakvim anketarima Zasto ne pitate vjernike pravoslavce katolike I muslimane jeli bio genocide u Srebrenici Znam da ce ekstremisti iz pravoslavlja rec ne a da ce katolici I muslimani rec da A znam I zasto razlog njihova svetosavska je inspirator tog gnusnog zlocina genocide

Misko

Sa ovom gore analizom ovog cedemovog istrazivanja se potpuno slazem,ali ne mogu da razumijem Vladu i DPS da rade protiv sebe i Crne Gore,cemu sluzi ovo odugovlacenje donosenje novog zakona o vjerskim zajednicama,a Premijer je najavio da ce biti u Skupstini krajem jula i sada ovo izgleda neozbiljno ili su podlegli pritiscima,nazalost!

danilo s.

g, Djonović je u pravu. Zašto se uopšte ispituje stav prema pravoslavnim crkvama u CG? Nijesu svi gradjani pravoslavci. Ako je ovo pitanje toliko važno neka naprave detaljnije istraživanje sa fokusom na vjeru - bez političkih implikacija.

NK

DRAGI GOSPODINE,ON JE VEĆ IMA.OVA JE PROFITABILNIJA.FUNKCIONIŠE KAO I OSTALE PATIJE,.UBJEDJUJE PRISTALICE DA JE MOGUĆE NEMOGUĆE,RADI SVE ŠTO MU DONOSI KORIST,ODNOSNO NOVAC.SAMO U TO VJERUJE.UOSTALOM POPOVI SU NAJVEĆI NEVJERNICI.DA IM NIJE TOLIKO PARA,, VIDJELI BI KOLIKO VJERUJU.

Posmatrac

Cedem ne radi ankete nego vrsi politicku propagandu! Jasno je za ciji interes.