10 °

max 15 ° / min 9 °

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Pogledajte cijelu Živu istinu sa Žarkom Lekovićem

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

nenad mne

Sada napraviti emisiju sa onim koji ga drži na tom radom mjestu, pa sa šefom šefa itd, pa da vidimo ko podmeće klipove. Plaćam onoga koji me, u suštini, pljuje, ali je on najmanje kriv, on koristi mediokritete koji o njemu odlučuju, pa da ih vidimo!

pero

ovo je ugrozeni srbin u crnoj gori a i spreman je po legendi da ucestvuje u izradi novog memoranduma srpske akademije poodavno nenapisase nista

Vojo S

Sukovic sjajan! I ovaj gospodin se zori zvanjem doktora istorijskih nauka. Poslije ove emisije se po ko zna koji put namece pitanje, da li je istorija nauka!? Ovakvi veljesrbski doktori, a ima ih onoliko, upucuju na prethodno izrecenu sumnju. Uz izvinjenje casnim izuzecima.

Realista

Odlična emisija! Mi plaćamo ljude koji prije svega nisu profesionalci, a onda i rade protiv nas... O čemu se ođe radi, ko je ugrožen ovaj gospodin (Srbin) što nema poima o istoriji, a radi na poziciji stručnjaka za crnogorsku istoriju u Crnoj Gori ili mi (Crnogorci) koji ga našim novcem plaćamo?

Martin

Gospodine Šukoviću svaka čast za sav napor koji dajete da osvijestite ovaj naš crni narod. Srpski egregor na Balkanu je crnji nego ikad... Istina ja najmoćnije oružje, laž je kratkog daha...

pero

CRNA GORO crnalisi kad ti ovakvi uce studente istoriju po legendi stvarno je istorija lazna nauka a ovog istoricara bih pitao kako zakazase kosovski boj te se onoliko silne vojske nadje na isom mjestu mora da su imali mobilne telefone sto kaze legenda DIKTORE

MilenaS

@Martin, Saglasna sam s Vama. No, sto da radimo kad nam je CRNOGORSKA akademija svacija SEM CRNOGORSKA? A brane se NAUKOM!!! Brane se naukom koju profilira SANU. Brane se naukom koja dopusta da CRNOGORSKU ZEMLJU neko smije zvati srpskom!!! Blago NAMA S NAMA!!! NIJE NAMA NIKO KRIV - MI SMO KRIVI! MI!

Njegos

Doveo je Sukovica naucnika koji se ne bavi temama emisije. Nek Jovan Markus gostuje pa da Sukovica ucutkuje...

Duklja

Nemoj Darko više ovakve dovodit kumio te bog,ne znaju đe su.

Bosko Agram

@Njegos, a komunista Markuš je inače stručnjak za crkvu.

Лесандро

Шта је то историјски извор? Када Његош каже да је Србин то је онда фалсификат а када Свети Сава путује из Будве такође је фалсификат? Јел се тражи доказ из пасоша Светога Саве, или снимци камера? За то време постоји довољно доказа у списима, па чак и да је то народно веровање.

Realista

@Duklja, Treba da dovodi upravo ovakve na kojima se zasniva veljesrpska mitomanija. Da narod shvati kome vjeruje i zašto.

Grbalj

@Лесандро, Da li ti je dovoljan podatak da je Njegoš cijelu Evropu obišo a nikad nije kročio u Beograd. Ovo je činjenica, takođe je činjenica da je svim Crnogorcima u pasošu pisalo nacionalnost CRNOGOSKA! Srbin je u tada bio geografski pojam za pravoslavce na Balkanu. Mislim da je tu sve jasno.

danilo s.

@Njegos, "Nek Jovan Markus gostuje pa da Sukovica ucutkuje..." Baš ste našli jak adut? Sve laži velejsrpskih "naučnika", političara (kao Markuš) protiv istorijskih činjenica ? "Vjeruješ li svojim očima ili meni"- u tome je sva istoriografija srpska.

danilo s.

Ovaj "istoričar" je najbolji dokaz da je veći dio srpske istoriografije: ili falsifikat, ili laz - ili čista izmišljotina (bajka, maštanje). Odlična emisija. D. Šuković u najboljoj formi. Prosto je samljeo ovog "naučnika".