16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Vijek Rovačke republike: Čin i žrtve koji ostaju besmrtni

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

vuko

Slava junacima! Vecina potomaka Rovacke republike danas je na strani njihovih ubica. Zalosno...

Nikac Od Rovinja

@vuko Zaista, stanje svijesti sramotno velikog broja danasnjih Rovcana, o Rovačkoj republici, državnim i nacionalnim interesima i vlastitom identitetu, posljedica je visedecenijskog brutalnog ispiranja mozga potomcima, kako bi ih se dovelo u poziciju duhovnih dzelata svojih predaka.

zoran nk

svaka čast Markane.moje poštovanje i podrška!

Todor

U grobu se prevrcu Ibro i Ivan, Radoš i Drago Bulatovići... zbog nepomenika koji je u 60-oj postao Srbin.

Nikola

Otac Veljka Vlahovića se osramotio, vodeći srpsku vojsku i plaćenike na svoje pleme, na vojnike kojima je komandovao na Mojkovcu. Do smrti se stidio te svoje izdaje i sramote. Treba naći i objaviti Veljkov intervju iz 70-ih u kojem govori o tome.

Danilo

Svakoga mogu da razumijem da srbuje, ali Rovčanina nikad. Takva zvjerstva i poniženja niko nikome nikad nije činio. Danas na gomile potomaka tih ubijenih i ponižavanih Rovcana spalili bi Crnu Goru na mig Amfilohijev. Bijednici bijedni, izrodi heroja rovackih.

Vladan

Slava junacima Rovacke republike i prezir svakome njihovome potomku koji danas srbovanjem pljuje na obraz predaka. Ali, ne znam otkud vam to da takvih izroda ima mnogo? Ne znam otkud ta statistika. Bice da su samo bučni u svojoj sramoti.

Andrija

Znsm jednog brkatig pčelara i sina mu, Rovčani ali im neću prezime pominjati, takve dvije velikosrpčine bez mozga i pameti moje oči gledale nijesu. Svu bi Crnu Goru ta dva zastiđa za Ćićevac dali.

bsja

@Andrija Znam i ja jednog takvog. Necu mu ni ima ni prezime pominjat. A eno ga u Skupstini Crne Gore . Djedove mu pobili žandarmi a on umrije za selom Ba , Ljigim i Varvarinom . Bože , mislim , da kad se nadje nasa fukara , takve nema koliko je kugle zemaljske.

mijo popovic

Neka je vječna slava ovim vitezovima koji nijesu posustali i zaslabili ni u tragičnim okolnostima kad je njihova domovina izdana od svih ratnih saveznika i osuđena na nestanak

Knjaz Danilo

@Nikac Od Rovinja,Nema to veze sa ispiranjem mozga svi oni znaju da su crnogorci nego se boje da im se isto ne ponovi.

pero

bijaseli pedja bulatovic na ovom skupu ili mozda on nije iz Rovaca

MEHMED

I Petar Petrovic Njegos i Stevan Bulatovic su se svojom voljom i svescu izjasnili kao srbi bez icije prisile vec moralno i etnicki svojim rodom, citam sta pisete, jedni ste druge izdali a ni sami neznate gde i kome pripadate, busate se junastvom, a protiv koga i koje to ratove dobiste

Pg

Svaka cast za rovcana i za bulatovice uvek najbolji i nepobedljivi