14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Cilj bombardovanja Sarajeva i "Malog Šengena" je isti

Izvor: Al Jazeera Balkans

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • viber

Marko

Vec je digao Filip Vukovic. Slusao ja na Slobodnoj Evropi Antene M.

naplata

Vladajuća, stupidna strategija, odlaganja rešavanja pitanja sa SPC, dolazi na naplatu. Ništa se ne nauči iz grešaka Kralja Nikole, opet je puna CG, obrazovanim izdajnicima i poslušnicima SPC i četništva, raznim agenturama u svim oblastima, a pogotovo vladajuće okruženje, puno istih. A zelenaša nema.

Alx

Ljudi treba prepustiti Milu Đukanoviću da on riješi to čudo mali Šengen sa kojim ćemo se dohvatiti...treba ga bezrezervno podržati! To je čovjek koji je sve riješio u poslednji 30 godina, a sve u korist CG i Crnogorskog naroda!!!! Neka mu je srećno svo bogatstvo koje je stekao!!!! Zaslužio ga je!!!!

Miqo

Reche Nikolaidis Rankov partijski vojnik, chovjek koji zivi sa albancima. Gospon Nikolaidis , nemoj te plashiti Crnogorce sa Nama Albancima, mi smo se dokazali kao patriote, stim shto smo podrzali CG nezavsinost, stim shto smo bili ponizavani i zlostavljani 90.g mi smo uzvrtili podrshkom za nezavisnost CG .

flamantes

Crna Gora svakako neće pristupiti nikakvom Malom Šengenu

Real

Uz sav respekt Albanci pravi su katolici koji su Crnogorska braća.Ostali Albanci koji danas čine većinu neka prave što god hoće sa svojom braćom sa Kosova i nek stvaraju to što im Makron servira.Sa Srbima smo raskrstili 2006 jer ravnopravnost sa njima je nemoguća.

danilo s.

Nažalost, sve što je napisano je tačno. Na nama (CG) je da se odupremo novoj Podgoričkoj skupštini (srpskog i albanskog naroda - čitaj, nacionalizama). Pošto volimo da se uporedjujemo sa Švajcarskom, možda bi mogli da dobijemo medjunarodno priznatu neutralnost? Inače crno nam se piše (od komšija).

Jasnovidac

Majko ,moja !Ovo je sve gore od gorega,sve isfrustrirano,bolesno. Kad se raspadne EU onda će te opet kukati kako vas je EU okupirala,ponižavala ,zatrovala.Ha,ha,ha ...cirkus od ovih gore komentara. Sumnjao sam u CG čojstvo(vas cijeli život) i napokon sam dočekao da vidim da sam u pravu.