30 °

max 31 ° / min 23 °

Utorak

04.08.

31° / 23°

Srijeda

05.08.

28° / 23°

Četvrtak

06.08.

29° / 23°

Petak

07.08.

32° / 22°

Subota

08.08.

33° / 24°

Nedjelja

09.08.

33° / 24°

Ponedjeljak

10.08.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Oglasili se ambasadori: Lako je kazniti Mirnu Nikčević, a teško je trpjeti zatiranje svega crnogorskog

Autor: Marija Mitrović


Katunjanin

Svaka cast gospodo ambasadori a na sramotu dijela Crnogorskog sudstva .Koje godinama sramno oslobadja zlotvore Crne Gore i Crnogoraca ,koji pljuju i svakakim pogrdnim imenima nazivaju i vrijedjaju Crnogorce u rodjenoj kuci .

mijo popovic

U CG postoji jedan apsurd koji nije poznat u dosadasnjoj istoriji Evrope: Crnogorci suverenisti u nezavisnoj drzavi najsikaniranija su grupa. Opozicija ih drzi za sluge rezima a vlastima sluze kao moneta za potkusurivanje

Bosiljka

Svaka vam čast, pokazali ste kako se ponašaju časni državni službenici i kako se brani časno Crnogorsko ime!

Tri musketara

Da li je ovo zajedničko saopštenje?

Milivoje

Lijepo je procitati misljenje gospode koja javno istupa u odbranu Crne Gore .Ovo kazem jer u Crnoj Gori sam oni,tamo oni imaju vise prava nego sto bi trebali da imaju:ruse sto nijesu sagradili,pljuju po svemu sto je CRNOGORSKO,ne ustaju na himnu,omalovazavaju jezik i pismi,prisvajaju licnosti.

Mihailo,Bgd

Postupak za primjer. Još bolje bi bilo da se izborite da se ne kažnjavaju patriote, jer time se nagrađuju protivnici CG. Anticrnogorski klero-hegemonizam SPC sa ideologijom Projekta Velikog Zla previše zagađuje makro socijalni ambijent CG. Ne treba drijemati pred tim Zlom.

Crnogorski pečat

Bravo! Ponosim se vama, gospodo! Vase rijeci i postupci su kredibilni i važni u ovom vremenu kad Crnogorci previše cute i trpe, cekaju da vlasti naprave pravi potez. A da li treba da cekamo? Ne. Nemamo što vise čekati. Moramo se sami izboriti za sebe U SVOJOJ DRZAVI, NA SVOM DOSUDJENOM PROSTORU.

Miljanić Tomislav

"Lako je kazniti Mirnu Nikčević, a teško je trpjeti i ćutati na nepoštovanje i ugrožavanje Crne Gore i zatiranje svega crnogorskog". Propalo se ako su jedna trećina CG goveda, a što ako nije tako ako ima u toj trećini CG samo jedan koji nije cattle šta ćemo onda? ipak je to uvreda, zar ne?