18 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Srpski oficiri i fukara 1918. u Nikšiću „sahranjivali” i Sv. Vasilija Ostroškoga i mokrili mu po „grobu”

Autor: Antena M

  • viber

kachawndy

oće li gosn pipun i ove godine nosti badnjake u bijograd

Drobnjak

Stvarno spaljivanje mošti svetog Vasilija ostroškog je spriječio novinar radikala iz Gornjeg Milanovca ( Srbija) jer je pisa o namjeri srbijanske vojske i žandara. Istina se ne može sakriti.

Duklja

Nije ni čudo,što bi reko Šuković,trešnjev top Tanaska Rajića je zauzimao dvine stranice istorije a o ovome ni riječi. Trebaće još vremena da se ovaj narod opasulji.

Realista

Tako je to bilo, svi Crnogorci znaju za ova gnusna srpska nedijela, a đe su silovanja, mučenja žena i starih, sakaćenje neduznog naroda samo zato sto se izjasnjavao da je crnogorski i nije zelio da predje u srpsku vjeru... Tuzno je sto su spaljivali knjige i nisu dali da se o tome pise..

nenikla

Ne da ste izuzetno tendenciozni, nego je Vaš medij i maliciozan u izboru i prenošenju pojedinih događaja. Zadali ste sebi ulogu medijskog branioca identiteta i državnosti Crne Gore i u skladu sa time izvještavate. Bez obzira na pouzdanost izvora i smislenost. Jednostrano.

Drobnjak

@nenikla o ovome su pisali i u Beogradu samo što vi svoje zločine krijete. ( sad je prevedena knjiga sa španskog koje zločine su trpeli Crnogorci od 1918 god. Knjiga je pisana prije 80 god )

Mratiinje

@nenikla, a msiliš da ne treba da brane crnu goru i njen identitet? ako tako misliiš onda stvarno : ne-nikla

CiNick

Ništa novo. Srbska tradicionalna zavist, patološka obśednutost našom državom, našijem civilizacijskijem dometima. Zavist se oćituje u rusilackom i zločinačkom pohodu nsajprije 1186. potom 1918.

Ivan Bulić

Lijepo je kada čovjek ne živi u lažima. Lijepo je i kada živi u lažima, pa odluči da to više ne želi. Hvala na istinitom prenošenju istorijskih činjenica.

Bijeli Pavle

Devedesete godine kada je srbadija pocela preispitivanje granica akademik Simic je izgovorio da u zivotu ne bi radio tri stvaria to su Crnogorce nebi ucio pameti,Crnogorce nebi ucio istoriji i nebi prodava frizidere Eskimima,a vidjeli ste kako u neznanju debela i debeli pricaju sa Novakon Adzicem

CG1

Konačno smo progledali,oči nam se otvaraju, nema više šepurenja srbskijem popovima po našoj CRNOJ GORI.Znamo sve što su nam radili 918-te, i više od toga.

Pesimist

@nenikla,Sto je nejasno i netacno u tekstu i zasto bi bilo tendencionalno ako se iznose istinite cinjenice koje su skrivane decenijama? Treba li da se cuti o ovome i da se pusti Mandicu da orgija po CG..Amfilohiju da iznosi svece kako on oce a iste te svece su Srbi htjeli da zapale.

Реториус

Драги наши, ускоро ће и вама сванути но тек након што се у главу добро ударите.

Jedan

@Realista,@Pesimist, Nisu oni to samo radili u Crnoj Gori, nego svugde dje su mogli, a najvise je stradao Bosnjacki narod.