13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vučić: Đukanović ima poziv da dođe u Srbiju, kad bude spreman za to

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Simbad

A bio je vec u zvanicnoj posjeti... bas ce se tebi dolaziti na noge “kraljice drame”. Propalo se u nas ako dodje tebi na noge

serdar

Nije Milo Andrja Mandic da ti na noge dolazi. Umrjet ces a neces shvatit sto je to ponos, hrabrost I cast Crnogorska.

Podgoricanin

Koje si neistine kazao na konferenciji, mislim da je jedino potpis bio istinit da trebaš ti prvo doći uz jedno veliko izvinjenje kohe je Crna Gora i Crnogorci doživjeli od strane Srbije. Pročitaj ustav iz 1905 kao sto si procitao clan 39 o zastavi, sada pođi i oročitaj clan 40 o vjeri. Inace to nije bila drzavna zastava koju si ti pokazao.

LIberal

Vjerski nemiri su počeli tek kada je Vučić poslao državni avion Mandiću i Kneževiću. Dobili su "blagoslov" Irineja za kvoproliće, a od Vučića "samo" avion. Postoje protokolarna pravila. Sada je red na Vučića da dođe u CG, zbog toga Đukanović ne treba da ide njemu na noge.

maestro

Bas ce MIlo tebi na noge da ide. Vucko malo si uzletio. Vjeruj meni kad ti kazem lazu te ljudi oko tebe, nijesi ti nikakav lider regiona. Znam da te radi sujeta, ali nijesi mu ni do clanaka !!!

knez

Crnogorci nijesu isli na poklonjenje Ni sultanima a kamili tebi. Zbog toga smo mi Crnogorci. Dodji ti slobodno, ne boj se. Ne muti ga izdaleka ka vazda.

Milena

Vučic kao Sloba zove da mu dođu na kanabe .Snila baba što joj milo bilo.

CG1

Ko da dođe kod tebe,Milaš, e malo si sebe precijenio.Onoliko laži rej za CRNU GORU, predsjednika Države i Vlade,o zakonu,o 1000 nevidljivih policajca,koje si samo ti vidio možda i dačić,prisvajaš Ostrog i mnogo toga Crnogorskog.Shvati već jednom,Crnogorci su jedan narod,a srbi drugi,tad mogu biti br