13 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Subota

04.05.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Pažin za BBC: Zakon usvojen da svi imaju jednaka prava, spremni smo na razgovor sa vjerskim zajednicama

Autor: Marija Mitrović

  • viber

KK

Amfilohije sad ima u rukama daljinski za navođenje raketa sa ovim narodom što seta neobrazovan i zatrovan lažima. Tražiće sad i smjenu Vlade, Skupštine, predsjednika, premijera, poslanika, tražiće tehničku vladu i da CG izadje iz NATO...

Gusto a !

Kada vi je gusto onda ste spremni na razgovore a! Jer ste vidjeli daje masa naroda ustala protiv vase samovolje,narod je drzava i zakon se uskladjuje sprema naroda a ne kako hoce dps .

bajo

@Gusto a ! E kad neko napise takav komentar ili kad kakav veljepop to rece , istog momenta bih prekinuo razgovor sa njima i nastavio provodjenje zakona. Pa neka misle i dalje da se neko boji njihovih - šetanja opanaka.

Narod je zakon

Oslustite glas naroda jer narod je vlast najaca jaca i od zakona,jer narod je zakon.

Katunjanin

@Narod je zakon Upravo to bi ste vi trebali znati i razmisliti o tome .Jer narod se jos2006 g.izjasnijo .Ali vlast , nazalost , cekala i kalkulisala.Nema vise neznavenih !

Polako samo

Dovesce ovo narod u red ,cim ustaje narod da nesto brani rezim je tada spreman na sve a prije nece ni da cuje samovoljno odlucuju njih 42 posla nika i to u zoru ishitrili cudno

ja

blago nama sa nama! jel ovo sekularna država? kad ovi brane zakon, a oni napadaju, ne piše se dobro ni Crnoj Gori, ni crnogorstvu, niti zakonu!

Momčilo

Jaka li naroda, bože mili, od par stotina, do par hiljada. Voze ih autobusima, jedne te iste, plaćaju parama zarađenim u Crnoj Gori..a među njima 2-3% državljana Crne gore.

Što čekamo mi ?

Oće li neko da pozove na odbranu države, za početak na mitinge....

Ko da brani ?

@Što čekamo mi ?,Nema naroda za miting !! kada su svi ustali da brane svetinje i svoju pravoslavnu vjeru.

Čini ti se bogomi

@Ko da brani ? Ne zanosite se dopingovanim brojkama , to ste vi isti koji ste bili protiv države od početka, sad vam se čini da ćete sa Vučićem da je oburdate i postanete Srbija. Čini vam se samo.

Lustica

Što se tiče potpisa sa Amfilohijem to treba izbjeć. MPC ili ti SPC u Crnoj Gori ne postoji kao pravni subjekt. Kako mislite da potpisete ugovor sa nepostojecim pravnim subjektom. Isto tako sve crkve koje su građene donacijama građana, vlade i firmi iz CG moraju ostati u vlasnistvu države Crne Gore.

Nema nade, gdje je moj komentar

Nestao komentar

Herceg Novi

Povlačite se pred zlom, vidim.Bez presedana je u svijetu da se mrzi svoja zemlja, svojata druga, da se čuje i vidi protiv rođene zemlje što nikad nigdje nije...Kako god ovo da se završi u meni će ostati strah zauvijek od onog što sam čula i vidjela.Nikad više isto.U konstantnom sam šoku...

Misko

Ovaj pokusaj kontakta izmedju Vlade i SPC u okvirima donesenog zakona o slobodi vjeroispovjesti je korektan ali bez ikakvog ustupka,jer SPC sa cetri eparhije je mina u temelje drzave Crne Gore,znaci samo po zakonu ili nas nema!