14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ne damo prćije

Izvor: Danas.rs

Autor: Antena M

  • viber

danilo s.

Sva sreća da u Srbiji još ima ljudi koji znaju da logički razmišljaju i koji nijesu žrtve veljesrpskog klero-fašizma, šovinizma i rasizma. Odličan tekst g. Lekića. I Basara je objavio sličnu kolumnu. Izgleda da se zdrav raaum i tolerancija bude u Srbiji?

CG1

Što god bi rekao,bilo bi suvišno, pokvario ovo što ste vi napisali gospodine Lekiću.Sve ovo, pomenuti znaju,ali velikosrpski fašizam je to.Ćoravom namiguj,gluvom šapući isto se fata Svaka stara je svetinja ko nije svetinja. DA JE VJEČNA CRNA GORA NAŠA!!!!!

Dragan

Bravo Lekicu. Razumno I posteno kao uvijek. Hvala.

Elf

Dragom Danilu.s koga znam sa portala koji zbog cenzure komentara rijetko posjecujem: Ne budi se Srbija, ona je uvijek imala, nazalost, šačicu pametnih ljudi, Ista antiratna grupa iz ‘88-‘ 90. Nista gradjasko nema perspektivu ni u Srbiji ni u CG. Ovu grupu jednako mrze i vlast i opozicija u Srbiji

Mne07

Interesantni su ovi srbi, sa nikim u regionu nisu u dobrim odnosima, a samo nesto kukaju i glume zrtve. Pitam se da li ce se promijeniti ikad nesto kod njih ili ce i dalje nastavi ti da sprovode veliko srpsku ideologiju na stetu drugih naroda u regionu.