9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Nećemo povući Zakon, Vučiću otvoren poziv da dođe

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Polako samo

Narod ce se pitati i vecina u c gori .

CG1

Svaka Vam čast gospodine Predsjedniče Đukanoviću! Nema povlačenja zakona,zna se da su Crnogorci uz Vas bez obzira na vjeru. Ima mnogo više nas,kojima je CRNA GORA u srcu,jedini neprijatelji su joj spc,jedan dio srba i plaćenici,ološi. DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!!

Bravo Predsjednice

Svaka ti je sveta Predsjednice, neka te zdravlje i sreca prati, sami bog te poslao da izvedes ovoj napaceni narod na pravi put... Bravo i svaka cast vidi se da si veci vjernik i covjek od svestenstva SPC

Milo konja jaši

Djukanoviću konja jaši sa tobom su svi koji volimo normalnu gradjansku naprednu modernu svjetsku emancipovanu nasmijanu obrazovanu razvijenu nikad-bogatiju opuštenu mirisnu razboritu radnu odgovornu CRNU GORU !!!

bodin

Crna Gora je uz Mila Djukanovica! Mnogooo vise je nas koji volimo ovu zemlju, koji cijenimo svaki njen kamen okrvavljen krvlju nasih predaka koji su se borili za njenu slobodu vjekovima! Pokazacemo vam na izborima jos jednom u nizu da manjina istorijski neobrazovanih lica ne moze da odlucuje o buducnosti Evropske Crne Gore.NE DAMO TE CRNA GORO!

Zdravko

Živivio i zdravo bio predśedniče Crne Gore.

Misko

Da gore sve navedeno Crnogorci potpisuju i zeljeli bi da se Presjednik drzave sto cesce pojavljuje u javnosti,da bi se borili protiv srpskog nacionalizma i fasizma treba angazovati sve intelektualne resurse isto ka prije referenduma 2006 godine i zaboraviti razmirice i neslaganja izmedju Crnogorskih partija radi spasa i odbrane drzave Crne Gore!