8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ko zastupa Crkvu Srbije u Crnoj Gori?

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Vojvodina

Sjajna analiza trenutno za mnoge zamršenog odnosa države CG i SPC tj. njenih eparhija. Ovo bi trebalo da se uči u osnovnoj skoli,da se prezentuje na svakoj informativnoj emisiji,da se štampa uz dnevne novine...Moram da kažem,čuo sam se sa dosta prijatelja koji protestuju kako u Bg tako i u CG,interesantno je da niko od njih nije čitao zakon,niti zna tačno da objasni problem,već šetaju kao stado za svojim pastirom.

Katunjanin

E nazalost ,ima Amfilohije opravdanja da nas naziva i jadogorci i volovi i svim imenima ,nedostojnim covjeku,kada smo dozvoljavali i dozvoljavamo ovakvu samovolju pljacku i bahacenje po Crnoj Gori sa crnogorskim sakralnim blagom i imovinom .Svaki se posten mora osjecat ,ruzno i omalovazeno .

Ja

Samo zdravlja u Vas g. Jovanoviću. Da je sreće, i znanja, pa da se na TV ovo fino dokumentovano pokaže svima. I da nam nije loše vlasti, koja je sve ovo omogućava, ne bi bilo nikakvih problema!

Djuro Vučinić

Eh zašto se nije SPC registrovala po Zakonu od 1997 g..da bi mogla CPC nazivat NVO,jer bi tom logikom i SPC bila NVO. No CPC je Vjerska organizacija iako su gadosti "NVO " i "policijska stanica" plasirane 25 god. Ovo je link za dokument CPC -Vjerska organizacija httpotos.app.goo.gl/mwck1Uv3Zw3j9j5J9

Scepan Veliki

Bravo Stefane Kolekcionar poraza koji je pod geslom, đe su srpski grobovi tu su i srpske države, doživio poraz, okrenuo se novom sofisticiranijem i lukavijem projektu koji se zove, đe su SRPSKI POPOVI tu su i SRPSKE DRŽAVE. Đe naći dom za stotine raskućenih popova sa Kosova i raznih SAOa! Pećka (bi