11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Ne dozvolite da budete dio tog ludačkog pokreta

Autor: Milena Aprcović

  • viber

smaks

svaka čast preśedniče. taman ludački pokret!!!

O Lima

Predśednice da nije Vas mnogo teze bi bilo sacuvati Crnu Goru! Nastavite da jacate drzavu, za to imate podrsku naroda. Medjutim, morate posebno obratiti paznju na one u DPS koji nijesu bili iskreno za drzavu, takvi su konacno pokazali pravo lice, setaju i otvoreno se bore protiv Crne Gore.

Zar nije sramota

Nazvati narod i crkvu ludackim pokretom koji mirno protestuju stvarno je to toliko vulgarno i neprimjereno jednom gradjaninu a kamoli presedniku drzave i sta ima da ocekuje od naroda dalje,i cije on presednik pitamo se jer narodni nije sigurno!

Tijana

@Zar nije sramota Istine radi, nije Đukanović rekao da su građani ludaci, nego da je pokret ludački. A šta je nego ludački pokret koji izmisli razlog za proteste, pa tim protestima pokuša da ruši državu i uredi je kao srednjevjekovni feud Beograda. Čovječe, nije istina da Zakon zabranjuje pravoslavnim Srbima ijedno vjersko pravo koje sada imaju! Istina je da vas lazu vasi popovi kako bi od vas napravili armiju protiv CG.

Crnogorac

Presjednice Crne Gore dokazi su na strani Crnogoraca i za drzavu i za crkvu i vrijeme bi bilo da i mi koi se osjecamo kao Crnogorci mozemo otici u Crnogorsku Crkvu koja je tu i postojala dok su nam je uzeli.Sa svim dokazima u Carigrad po tomos pa ako je pravde nemamo se za sta brinuti.

Poštujem

Predsjedniče, da nije Vas plašila bi se mnogo više, da nije Vas već bi bilo krvi posvuda.Oni, siti i pijani lako upravljaju needukovanim i dokoni narodom.Ovo je svojevrsni rat protiv Crne Gore, od onih koje je iznjedrila i inih, velikih razmjera.Ali vjerujem u Vas, da znate što Vam je činiti.Nisam rođena ovdje, ali volim Crnu Goru, tu su moji sinovi, unuci , moje sve. Još jednom, moje poštovanje Gospodine predsjedniče.

Crnogorac

@Zar nije sramota,a ne bi bilo lose da sagledate predvodnike tih mirnih litija kad pljivaju i vrijedjaju po drugima,pa i da prokomentarises te sto setaju sto pljuvaju i vrijedjaju covjeka sto drzi Crnogorsku zastavu u sred Crne Gore.Vidi se kakvi bi ste vi bili da vas zapane.

Ne vjerujte popovima

@Zar nije sramota,Sve je kod vaših protesta prevara! kao prvo Vi ste prevareni jer ne znate zašto šetate, mislite da znate!Samo popovi znaju zašto vi šetate!Oni su uzurpatori naše baštine i kulture i varaju vas jer vi vjerujete da šetate radi boga a oni nedaju svete džipove i zlatne kajle i pršute

Misko

Da tacno ludacki pokret,pa pobogu ima li idje u svijetu da se crkva i njeni vjerodostojnici bore protiv svoje drzave i to u 21 vjek je ludost i povratak u mracan srednji vijek.

To je ludacki DPS.

@Misko,Izglasali ste u kasne sate necuveni i kriminalni zakon da otimate svetinje zar mislite dace to proci u narod slobodni e nece ,Ludaci su oni sto su ga izglasali i ludaci su oni koji opljackase sve u c gori afera 100 koverat marovic limenka kap i td.. to su ludacki pokret na celu sa gazdom .

Nikola

@To je ludacki DPS. Umjesto sto pjenis, bolje bi ti bilo da ukljucis mozak. Ako si vjernik, niko ti nece braniti da ides u crkvu i to kod Amfilohija. Niko te nece cerat kod Mirasa. A ako setas da bi odbranio Amfilohijeve građevinske i turisticke poduhvate, setaj dok izderes opanke. Samo, nemoj da kukas, ako se ikad dozoves pameti, sto su od tebe napravili izdajnika Crne Gore.

Fahro

@Zar nije sramota, Preporucio bih ti da kao prvo naucis da citas a kao drugo da ne okreces rijeci naopako.