13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

"Junaci" koji su 1992. gazili Muslimane u Pljevljima sad brane srpske svetinje

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

A jao

Izgledaju poput vukodlaka, očito nisu mirni i dobronamjerni građani.Nisu odgovarali za svoja djela od rata do danas, pa što očekivati od takvih.Nedaj Bože naći im se na putu...

KK

Postoji veliki stepen vjerovatnoce da su u toku pripreme za SAO - izaciju (po receptu iz 90 - tih u Hrvatskoj i Bosni) opština na sjeveru Pljevalja, Bijelog Polja i Berana. Sve se koordinira preko Episkopskog savjeta SPC i službi iz Srbije.

KK

Nakon napada na policijske stanice i svrgavanja opštinskih vlasti formiraće neke nacionalne odbore i komitete koje će voditi čelnici prosrpskih partija. Onda će krenuti sa terorom, progonom i hapšenjima manjina i svih onih koji se ne slažu sa njima.

KK

Vjerovatno, pored Rusije, imaju podršku i mig od Trampove SAD, Makronove Francuske i Dzonsonkve Britanije da uzmu Crnu Goru u zamjenu za priznanje Kosova. Njemačka se ne slaže ali ne može ništa da ucini. Kako je došlo do toga da smo opet možda u najvećoj opasnosti da izgubimo državu i suverenitet?

Nikola

Nijedno zlo se na vrijeme samo ne zaustavlja,a pogotovo ne ako ga podržavaju nesreće od ljudi koji ništa ne razumiju,osim pogrešno usađene zle namjere prema drugom čovjeku.Edukacija je nemoguća sobzirom na otrovnu "lavež" crkvenih velmoža,za materijalno bogastvo,njihova"prva božja zapovest"

KK

Ovog bradatog lika sa fotografije je Šešelj istjerao iz SRS i rekao mu "da nije sposoban ni da se ozeni'"

Bodin

Potonja je noć majko moram poć, crven barjak ja ti nosim njim se ponosim. Majko nemoj plakati ja ću ti se vratiti ja ne želim drugi dom ja sam vjeran domu svom. Leti soko, poleti visoko iz daleka nek se čuje glas sina tvog. Pričaj majko, kaži mojoj đeci da nisam dao svoju zemlju đe su naši preci.

zordan

Povampireno cetnistvo na djelu . Najbolji lijek za to je petokraka , jar ce ustuknuti pred njom i pobjeci kao djavo od krsta . Djelovati ostro kao sto je to nekad TITO radio i bandu rascerati , i na taj nacin i manjine zastititi .

Branka

@Bodin,Bodine kralju, TAKO JE. Nas jedini dom , najljepši na svijetu i nećemo ga dati silama mraka i bezumlja.DA JE VJEČNA!

Tamoneko

@KK,ne da postoji stepen vjerovatnoce nego mi gradjani tih opstina znamo da postoje te " brigade" cak za neke znamo i kako se zovu.

mila sever

Ne brinite se sad ove demonstrante obezbedjuje policija,a jeste da ih je i pre obezbedjivala policija,ali to je bila savezne Jugoslavije.. Bas interesantno uvek ih obezbedjuje neka policija.Kako tada nisu odgovarali nece ni sad sigurno bilo sta da urade.Pa oni su Srbi pobogu,moze im biti sve da rad