12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Popović: Na djelu klerikalno-četnička revolucija, žele napraviti RS u Crnoj Gori

Izvor: radio sarajevo

Autor: Antena M

  • viber

Ivo

Načelo velikosrpskog nacionalizma jest,ako pokažeš slabost,oni su ko hijene,kidaju još žešće i brže.Ako bivol šepa,nema mu spasa.A CG je bivol koji šepa.. Amfi je crnogorce nazvao kopiladima,i umjesto da se 5,6 mj odmara u Spužu,on je danas glavni pregovarač.Ko da bivol pregovara sa hijenom. O čemu?

Kizo

@Ivo Samo da se ne ponovi ono iz ‘90 ,prvo su došli popovi, pa topovi, pa lopovi…

Lako resenje i mir u kuci

Eto resenja odma ako vlada ima volje? Povucite zakon ili ga revizirajte nista lakse netreba tu neka mudrost.Sve ostalo sto vi trazite neprijatelje u c gori je lazni izgovor jer narod pise zakon.Mante se ljudi dijeljenja naroda nekome je cilj da zavadi pa da vlada oduvjek bilo.

58SINDON

@Lako resenje i mir u kuci,@Lako resenje i mir u kuci,VI JESTE KRIVI JESTE CETNICI OSTAVI CRNOGORSKI NAROD

Nenad

Popović: Na djelu klerikalno-četnička revolucija, žele napraviti RS u Crnoj Gori Ništa bolje i svijtije nema od Republike Srpske :)

Plunjaš

@Nenad vrati se onda tamo, odakle si došao. Što si dolazio ako ti je tamo toliko dobro?

KK

Ako SPC , Amfilohije, Atanasije i Joanikije, dovedu DF na vlast u Crnoj Gori, desice nam se Podgoricka Skupština II, izgubicemo nezavisnost i suverenitet jer ce nas prisajediniti Srbiji, izaci cemo iz NATO i prekinuti pregovore sa EU. Srpski dinar ce postati platezno sredstvo umjesto eura

KK

Onda cemo imati sankcije, izolaciju, siromastvo, inflaciju i masovno iseljavanje. Eto, to će biti krajnji rezultat litija i molebana ako vlast i naši saveznici ne ucine nesta ili su nas već ostavili na cedilu i predali Srbiji kao nadoknadu za Kosovo.

KK

Srusice mauzolej na Lovcenu i zabranice sva crnogorska obilježja. Mozda ce uvesti i ekavicu kao Dodik u RS i naravno cirilicu kao jedino pismo. Zapocece progon i teror nad manjinama i neistomišljenicima.

danilo s.

Svako zlo za neko dobro. SPC i veljesrpstvo više nikoga ne mogu da lažu. Njihova brutalnost, primitivizam i bolesni rasizam su jasno vidljivi. Srbiju drma amok najopasnijeg nacionalizma danas, ne samo na Balkanu, već i šire. Nije jasno kako CG uspijeva da preživi ovaj bijes i mržnju SPC rasista?

lako rješenje je zakon i poštovanje istog

@Lako resenje i mir u kuci,Lako rješenje nas je dovelo dovde. Da strana crkva vlada u suverenoj državi to nema niđe, da ona bude starija od države nema niđe, da vjerujući narod ne shvata da je zaveden a ne shvata da u suštini brani popove, njihove džipove, zlatne kajle i ostala njihova dobra

!!!

@Lako resenje i mir u kuci,ocigledno je da pope pises iz Republike Šumske.Rjesenje,a ne resenje,je u narodu.A vasa politika je dovela do rata.Naravno,da treba da postoji Crnogorska crkva,za nauk i vjek vjekova,jer ako se to ne desi,ko garantuje da se necete opet sa kamama i bradama pomamiti.

CG1

Neće ti se taj san ostvariti da se zakon povuče. Vi pravite problem i podjele,oćete da nema Crnogoraca i CG.Zakon daje jednaka,ista prava svima,mućnite malo glavom,pa ko god želi neka ide u crkve,manastire a ne da nas risto posrbljava.Zadnja njegova izjava govori sve o njemu kao i o šetačima.