19 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić: Glas podignut u CG je glas nepokorenog naroda, uskoro sastanak sa Srbima iz regiona

Izvor: Sputnjik/Srna/avaz.ba

Autor: Milena Aprcović

  • viber

MNE

Oće li ti svi .. DVOKAPIĆI ,, doći na sastanak ?

CG1

Koji to narod,vaši plaćenci,jeli ti donosiš,mijenjaš,zakone na ulici,ovo je CRNA GORA, a ne nikako dio srbije, dalje šape od nas. Srbujte po srbiji a ne po CRNOJ GORI. Prouči malo istoriju,no vama je istorija onakva kako vam odgovara. DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!!!!

Sova

Da li se u Njemačkoj sastao sa predstavnicima Srba, kohih u Njemačkoj ima oko milion? Vjerovatno je tražio da se, kao zvanično pismo uvede ćirilica. Pravo na upotrebu srpskog jezika je, normalno, tražio, kao i 2 ministarska mjesta u Vladi Njemačke. Ako ih je milion, red bi bio da mu to daju.

JA

E moj Vučiću, u ovoj našoj lijepoj Crnoj Gori najviše su ugroženi crnogorci,niti imamo svoju crkvu a našu istoriju nam tumačite vi "VJEČITO I SVUDA UGROŽENI SRBI"

Ivo

Dokle god Beograd navija sat po Moskovskom vremenu,a crnogorski Srbi po Beogradskome,nema tu sreće. Samo budale ne uče iz svojih grešaka iz prošlosti,a u Srbiji što veće budala,uvjet je da ima veću funkciju. U međuvremenu svake godine u Srbiji 40 000 ljudi manje. Svake godine.

da nas oće ostavit na mir

Ti se ni u svojoj državi ne "mešaš" u svoj posao no ti ga određuje SPC i ruski interes! Ne tražimo ništa od komšije no da gleda svoja posla. Mi ođe nikome ništa ne otimamo samo svoje nedamo! A tuđe nećemo i ne treba nam! Svoga posla komšija i svoje"stado" oko sebe drži!

Dosta

Vi se ne miješajte? Ne za naivne i glupe.I vi i Srbi iz regiona i Rusije, Bože koliko vas je , udarili na malu Crnu Goru, na najperfidnije načine.Ali CG nije mala, samo vam se čini...

kuč

samo je Crnogorac bio i ostao nepokoren a vi ste svi lažovi i manipulatori .

Eurodizel

"glas nepokorenog naroda" - prilicno śešeljevska nomeklatura, za nešto što je zapravo "glas grupe, kojoj država u kojoj žive garantuje i u praksi osigurava slobodu kretanja, slobodu izražavanja i slobodu vjeroispovijesti, bez obzira na očiglednu lošu namjeru".

Novosađanka

Oće li iko stati na put ovom psihopati? Srbiju je doveo do dna, sad ide po regionu da uvodi red! Prestrašno šta je snašlo normalan svijet od bolesnika!

Irishman

Sve se ponavlja,cak je retorika iz beograda neuporedivo jaca nego devedesetih,nemojmo se zavaravati da smo bezbjedni sto smo u nato,nece nas makron branit sigurno,trebamo bit spremni da se sami od ovog zla odbranimo

Neznaveni

Eto se sastajete po Srbiji svaki uboga dan sa DF-cima po Bg. Vjerne sluge tuđeg gospodara.

Ero

Laz,Laz, sluzio sao vojsku devedesetih u titogradu, koja je mašenerija televizikdka bila tada, Laz i da im se sad vjeruje. Zivjela moja CRNA GORA najlepše sa najviše mogućnosti za zdrav zivot. DA JE VJEĆNA CRNA GORA