10 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Bošković: Zakon o slobodi vjeroispovjesti okidač za obračunavanje sa CG

Izvor: Pobjeda

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Netacne teze !

Narod je protiv zakona a ne protiv c gore to je istina,ali vi drugog argumenta nemate narodu da ponudite .C gora je nasa i vasa drzava i nemojte da obmanjujete narod i vi i vlas bilo koji protest da se desi uvjek je protiv drzave to je vasa konstatcija uvjek bila naravno da je to neistina laz cista.

Ponudi nesto istinito !

Imas li nesto da ponudis pametnije od toga?zna narod sta radi ,nemozete svoj narod proglasavati da je protiv c gore ! Vec je narod protiv nakaradnog zakona vaseg to je sustina prava objasnite narodu, ako necete vi da objasnite ,objasnice to vama narod i crkva .

todor

@Ponudi nesto istinito ! Kakav je to narod koji nemilosrdno traži da ono što pripada njegovoj državi (svetinje) pripadne drugoj državi. Drugim riječima traži, da njegova država pripadne drugoj državi.

!!!

Kao prvo,ova dva prva komentara je pisao isti najjnepismeniji lik koji se ikada pojavio na portalu.A drugo,prijetis narodom i crkvom kao da se neko boji naroda i crkve,jer i sa druge strane je i narod i crkva koji zive i nalaze se u svojoj drzavi koju postuju i vole.Malo vas je ponijela atmosfera.

Optimus

Kad je to narod znao što radi, obraza ti

KK

Zašto se NATO javno ne oglasi povodom vise nego otvorene agresije Srbije na nasu suverenost, nezavisnost i teritorijalni integritet i grubo i drsko mjesanje u nasu unutrašnju politiku? Kakvi su to saveznici kad na sve ovo cute i mirno gledaju reprizu 1918 ?

Mario

svetosavci su protiv svega što nije svetosavsko! Zar se to ne vidi iz zadnjih 20ak godina?

Dopusten fasizam

Nije na NATO-u u ovoj fazi da se mjesa, ali jeste EU. Sramotno je cutanje EU na ovaj evidentan fasizam iz Srbije. Pa Srbija ovakva kakva je , je njihov kandidat?! Ovakva zemlja im treba ?

Jasno Optimuse

@Optimus, Da se vecina naroda pitala jos bi jurili Turke po gudurama a onda se relaksirali guslajuci. DPS je iscjedio suvu drenovinu i priblizio ovaj i ovakav narod svijetu. pogledaj koliko ih je jos u ovim srednjevijekovnim srpskim litijama,koje sa Hristom veze nemaju no sa mrznjom

Ni Nato !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni nato vam nemoze pomoci protiv SVETINJA !!!!!!!!!!!

Moderatoru

Gospodine moderator, mogu li vas pitati zasto mojih otprilike 5 komentara nijesu objavljeni? Darka posredno poznajem. jednom prilikm me je pozdravio. Tim prije mi nije jasno sto se desava? Naravno da mi smeta i raspitacu se. Hvala

Zasto ignorisanje ?

Postovnai gospodine moderator, moj protest zbog neobjavjlenih komentara je upucen Darku. S postovanjem

Pavle

@todor,Ti nista ne rasumijes !To su srpske crkve i srba koji zive u c gori i koji su ovu drzavu stvorili priznali vi to ili ne to je tako,Nije crkva upisivala sama u kataster nego je to drzava radila ,znaci sve bilo legalno sad odjednom dunulo vladi i milu da otimaju svetinje e nemoze .

KK

Dozvolili ste i prepustili popovima iz Foče, , Šapca, Bileće, Rudog i Čajniča da vam vode i uređuju državu, da budu država u državi a sad vam otvoreno prijete ! Trebali ste ranije voditi o svemu tome računa. Dok su oni radili svoj posao vrijedno i temeljito vi svoj očigledno niste !

!!!

@Ni Nato !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,haha,kazem ja ponijela vas atmosfera.Ne treba nama NATO ne mislimo ratovati samo cemo vas dovesti u red,rad i disciplinu.Pravnim putem.