10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Amfilohije: Evropljani neka pomognu narodu ako hoće da budu nosioci demokratije, a ne demonokratije

Izvor: Mina

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Ruma

Amfilohije poziva na demonokratiju i brani svoj dzep..luksuz i preskupe automobile koje voze on i njegovi popovi.Crkva treba da prati sudbinu naroda koji je u Crnoj Gori siromasan a u Srbiji nema hljeba da jede.Nisu svetinje popovski dzepovi zgrade i teritorija nego ljudski zivoti.

JA

E moj Amfilohije, govoriš kao političar a ne kao produhovljeni čovjek. Tvoj govor je pun mržnje i patetike. Zavađaš ljude i to koristiš za sticanje bogastva. Zgrada za tvoje popove ispod Gorice izgleda kao kraljevski dvorac. Odakle pare za to?

komita

hahahha, nemoj Risto ti o pravu i pravilima, popovi ti uhvaceni kako svercuju drogu, bave se nemoralnim radnjama, kunu, gaze pjesake i imaju vanbracnu djecu( Irinej), zlostavljaju....Mani se Crne Gore, tako ti Boga, da ne vidis koliko nas je na drugoj strani!

vječna cg

Velikosrpski projekti sa popovima i ljudima sumljive prošlosti, kojima ništa nije sveto . Više nazovi sveštenika ima danas u Crnoj Gori nego u svim susjednim zemljama zajedno .

Interseantno

Na izborima 2016 za DF je izašlo i glasolo oko 80,000. Amfilohije 63,000 djece, staraca I ljudi odraslih naziva NAROD, implicirajuci da je to cijeli narod CG, a ne samo 10% populacije. To nije NAROD to je desetina naroda. I još nešto, do pojave Amfilohija odje niko nije pominjo BRATOUBILAŠTVO.

CG1

Ovaj pop radović, stvarno nema ništa ljudskog u sebi,a kamoli Božijeg. Ponaša se kao da je iznad Boga,da je najpametniji, daleko od toga. Negira jedan narod, Crnogorski,naziva nas svim i svačim,a tobože bori se za pravdu,da za njegovu"pravdu",punih džepova. DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

gost

Amfilohije se poziva na zakone knjaza Danila i V. Bogisica, jer su oni pravili razliku izmedju crkvenog i drzavnog... Pravi se lud kad ne primjecuje da i ovaj zakon pravi tu razliku - ako imas dokaz da je SPC pripadalo prije 1905. bice vlasnistvo SPC, ako nemas - bice drzavno! Muti pop, al dzaba sve