23 °

max 26 ° / min 14 °

Utorak

02.06.

26° / 14°

Srijeda

03.06.

24° / 13°

Četvrtak

04.06.

25° / 13°

Petak

05.06.

19° / 17°

Subota

06.06.

23° / 18°

Nedjelja

07.06.

26° / 15°

Ponedjeljak

08.06.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Zastave gore - Tužilaštvo snom mrtvijem spava. Pogledajte još jednog "junaka"

Autor: Antena M


Lena

Drzavo,Drzavoo,Drzavoooo probudi se!!!!Koga si zaposljavala u sudstvo,tuzilastvo i sl?Sramno je sto cute!Piii

Radosav

Pale zastave,skrnave kulturne objekte i groblja,farbaju gradove,izazivaju vjersku i nacionalnu netrpeljivost,a drzava cuti. Sta je ovo? Koga vi izigravate,koje demokrate? Sad ako krenu i na kuce da pale? Recite nam kome da se obratimo. Mi birasmo vas da nas zastitite,ali vi kao da se ne desava odje

Петар

@Radosav,???????????????????? у прве редове муњо,па ти стисни пошто да се ти питаш прсвили бисте неку нову олују. Е па нијесу Срби из Црне Горе Срби из Босне или са Косова. Још смо доста мирни шта.на ви желите АЛИ ВАМ СЕ НЕ МОЖЕ. Пробајте заједно са Натоом па ће вам се објаснити докле можете сердаре мој.

Петар

@Lena,колико смо МИ ћутали и трпјели вашу секту ДПС са пеимјесама Натоа и Велике Албаније у најави добро вам је вјерујте ми како ће бити ако ваши наставе са провокацијама. Ни нато вам.помоћи неће ни све пријетње. Доста је било више стварно... и превише.

Patriota

Kako polako izlazi na vidjelo svrha litija. Mrznju vise ne mogu da ukrivaju

serdar

Ne pale oni zastavu. To obraz svoj pale, ako ga imaju a nemaju ga. Znaju a neće da znaju da su pod ovom zastavom ginuli njihovi preci da bi odbranili slobodu Crne Gore. Za ovakve ne treba kazna. Dovoljno su kažnjeni što nemaju razuma.

Žarko

@Петар, Stidi se svog primitivizma, kukavičluka, neznanja moralna strvino.

Kum

@Петар, sto je nato ulio strah stalno ga pominjete. Milo mi je hah

vječna cg

Zabraniti okupljanja i proteste po gradovima . Skupove u organizaciji SPC održavati ukrugu njihovih objekata.Zabraniti organizovane dolaske u gradove na proteste . Država ne može a da ne reaguje .

!!!

@Петар,takvi kao ti sto se junace preko portala prvi zbrisu.Trpjet cete vi Crnu Goru i Crnogorce za vjek vjekova.A ovo sto prijetis,vjerovatno te malo ponijela atmosfera.Ima lijek za to-andol.

tamoneko

Da su kaznili odmah i adekvatno one prve drugih ne bi bilo,ovako...Ovu trojicu sto su uhapsili zbog paljenja zastave zatvorili na tri dana...sramota,kazna od najmanje godinu zatvora plus novcana kazna.

andro

turska zbog drzavnog udara 80000ljudi uhapsi,a cg ne moze ni 80! pale se zastave,skrnavi sve sto stigne,a vlast mudruje.ako se samoorganizujemo,tek cete onda biti nemocni.preduhitrite svoju nemoc!

Rajan

@Петар, Petre, crni Petre, baš si se primio na ono "najbolji Srbi", "srpska Sparta". Samo si podlegao srpskoj propagandi. Umjesto što ideš za popovima i slušaš njihove laži, pročitaj malo istoriju svoje zemlje, viđećeš, imaš na šta biti ponosan i proćiće te želja da budeš neko drugi.

Dobra strana

Ako je ovo nacin da i zadnji duduk u CrnojGori shvati da imamo posla sa FASISTIMA, neka bude. Mada se bojim da onaj ko to ne zeli da prizna pripada upravo (klero)fasistima

RGERER

Sramotno je da ove neznalice pale sveti crnogorski Alaj-barjak koji je bio Crnogorska drzavna i glavna zastava od vremena knjaza Danila pa sve do proglasenja Crne Gore za kraljevinu kada postaje glavna vojna. Tada se prvi put u istoriji Crne Gore uvodi trobojka voljom kralja Nikole. Pale tradiciju!