8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Klub usamljenih srca pukovnika Rista

Autor: Antena M

  • viber

Tadija

Nema zemlje sa tako drskim licemjerima, kao što je CG. Ispade problem onaj ko podsjeća na Amfijevo poganstvo, bljuvotine i fašizam, a ne on koji je sve to izgovorio. I nikad se nije pokajao zbog toga. Čuješ gruba montaža i izvlačenje iz konteksta! U kojem to kontekstu bi one izjave dobile drugačije značenje? Onaj ko vidi problem u dokumentarcu, a ne u Amfilohiju, ne vidi problem čak ni u Srebrenici. To je to.

Mne07

Davno je trebao da odgovara za huskanje i inspiraciju srpskim zlocincima za zvjerstva koja su radili 90-tih a na koje i dan danas radi.

Marko

Film Svjedok bozije ljubavi je, očito kao ništa dosad, raspametio (sto bi rekao njihov drugi ljubimac Ratko Mladić) štab protesta. Kakva vriska partija, Mitropolije, vajnih intelektualaca i sramotnih kolega iz TVCG, što su na jednom mjestu sabrana i prikazana visetomna nedjela Amfilohija Radovica. I sad problem onaj ko je podsjetio na njih, a morališu oni koji mu i danas aplaudiraju za fašizam i antiduhovnistvo. Bijednog li vremena.

Crnogorka

A tužilaštvo na sve ovo ko zna koliko puta reče, nema govora mržnje.

Nikolas

Veoma je jednostavno: kome smeta film, a ne Amfilohijeve rijeci, opet bi slavio 1918. i pibovio Srebrenicu. Uostalom,zar to nijesu vec javno saopstili glavni kriticari emisije: poslanici u Skupstini, "kolege" na fejsbuku.

Činjenice naši vjekovni neprijatelji!

Najviše pjene oni koji su se preobukli u tuđe uniforme i rade u korist tuđe sreće. Veli jutros jedna "novinarka" mi sve znamo što je radio i zborio ali ovo je tendeciozno i zlobno objavljivanje Rista u jednom komadu!Risto na jednom mjestu za zaboravne, i da nauče oni koji ne znaju a idu za njim.

Milan

Bajbolje da nas četnici ućutkaju, da se ne smijemo podsjetiti na Ristovo neljudsko i neduhovničko činjenje. Da nam vojvoda od Kristala i zvezda Atlasa daju dozvolu da pamtimo.... ma, begaj bre sram vas bilo. Isti ste ko Risto

CG1

Svaka Vam čast gospodine Grinevski.No, sramota je iznijeti istinu,vidite,df i ostala srpska bratiija su zapjenili,zaprijetiše,sve će oni ovo prevesti i poslati daljeeee,đe,e kakav bi bio njihov prevod;? Ko nema obraza nema i to je to.Dobar ovaj pop..,... DA JE VJEČNA NAŠA CRNA GORA !!!!!

Hnovi

Extra je ovaj tekst.Sve se zna, a i dalje oni čine isto.I večeras će litijati , blokirati prolaz građanima koji nisu s njima, a za njima će ići kolona polupismeni i nepismenih...A što se tiče izgovorenoj riječi i djela, kazna, bojim se, nikada neće pokucati na njegova vrata, tu je problem, a trebalo je davno...

gagi

pukovnik-pop risto je mlad bice on bolji i spremniji za neke druge besjede i kletve popovi ko popovi koliko para toliko muzike. druge kletve

danilo s.

Nije lako vidjeti svoju mržnju u zrcalu. Monstrumi mržnje se uplaše kada ugledaju svoje pravo lice. Ima li težeg grijeha od širenja rasističke mržnje prema sopstvenom narodu - i sve to "u ime Božje ljubavi"? Sve kletve koja je Amfilohije uputio CG i Crnogorcima sačekaće ga kad ode na onaj svijet.

Lazar

Je li moguće da u Javnom servisu rade novinari kojima su one Amfilohijeve poruke vodilja? Do čega nas dovede ovo idiotsko shvatanje demokratije i radnih prava, jadni mi. Novinari brane fašizam i napadaju kolege koji ne daju da se zaboravi ko je u stvari Amfilohije Radovic. Dabogda ih doveli na čelo Tvcg, umjesto da ih posaljete u In4s ili Vijesti, da rade u prirodnom okruženju.

Bary

@Lazar Sto se muče u Javnom servisu? Što ne idu u Svetihoru, pod skute fasista i crnomantijasa

HNovi

Ja ne znam sto se bune podrzavaoci lika i djela Rista Radovica. Pa autorke su im priredile zadovoljstvo da se podsjete kako je govorio , sta je cinio u skim se druzio njihov VELIKI VODJA, i naravno koja je misija njega i sluzbenika SPC-a i zasto po ulicama nase zemlje za njima bauljaju!!!