15 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

06.06.

25° / 15°

Nedjelja

07.06.

25° / 17°

Ponedjeljak

08.06.

26° / 17°

Utorak

09.06.

27° / 17°

Srijeda

10.06.

26° / 18°

Četvrtak

11.06.

23° / 18°

Petak

12.06.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Republika Srpska Crna Gora

Autor: Antena M


Fahro

Dobar tekst. Dodao bih jos da idiotsko ponasanje vlasti u republici srpskoj kao i u srbiji samo njima steti. Na zapadu ih gledaju kao crnu ovcu i zlo balkana. A Dodiku i njegovim prijetnjama o iscepljenju srpske te kraju BiH naljepse je odgovorila prije neki dan Merkel: Pa pustite ga neka proba, da vidimo dokle ce izgurati.

Malena

Kao i uvijek, gospodin Bursać je rječit, lucidan i u pravu. Na žalost, živi u "Kerber državi" - tijelo jedno, glave tri, a sve u dubokom mraku pred vratima Pakla.Emigrirajte na vrijeme, Dragane, da izbjegnete "kreativce" i njihove performanse.

Vlado

Ima u svemu ovome neke pravde. Nisu ništa naučili o Bogu niti slušaju Isusovu riječ : Ljubav. Oni svoj nekrofilni ciklus završavaju univerzalnom matricom propasti ; svoje vlastite. Nažalost u svjesti pomračenoj tamjanom nema mjesta ni razumu ni kajanju.

Jovanka

Dragan Bursac, kao uvijek uostalom,razuman ,precizan i dobronamjeran.Nije mu lako zivjeti tamo.

Dino

Stara srpska poslovica(sve poslovice su srpske),kaze Ponašaj se prema drugima onako kako bi želio da se drugi ponašaju prema tebi.Kada se i ovaj njihov bjesniluk smiri,ostace sami jer su na sve bili i navalili kao bijesni psi.Crna Gora ce ih nadzivjeti i biti civilizacijski nivo koji oni mogu sanjat

Marija

svi dobri i posteni ljudi urednici novinari dajte ovom covjeku, novinaru nagradu za covjecnost zaduzio nas je pisuci i ovako hrabro i ljudski, antifasisticki iz banjaluke koliko vidim dje mu sigurno nije lako dok ovako hrabro misli! svaka cast!

Marija

NAGRADA ZA LJUDSKOST OVOM HRABROM NOVINARU!!!