13 °

max 22 ° / min 13 °

Subota

30.05.

22° / 13°

Nedjelja

31.05.

19° / 14°

Ponedjeljak

01.06.

22° / 15°

Utorak

02.06.

24° / 14°

Srijeda

03.06.

23° / 13°

Četvrtak

04.06.

24° / 14°

Petak

05.06.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Bilješka o presječenom kablu i odsječenim jezicima

Autor: AntenaM


Komentator

Važno je da Orav ima dobru platu.Da se ovo drugom mediju desilo,izbio bi treći svetski rat.Orav "pošteno" radi svoj posao.

Aleksandar

Samo hrabro i jako . Nijeste sami !

zordan

Orav se uhvatio u kolo sa opzicionim NVO , Vijestima , SDP , DEMOKRATAMA, URA ,DEMOS i cesto duva u njihova jedra .Portparol njihov , davno je procitan . A zasto se ne glaskaju , jasno je jer su ljubomorni na najbolji radio u CG.

Miki

Inteligentna zahebancija sa ozbiljnom pojavom i sjajnom porukom.

Vikitorija

Ahahaa... Darko jednom u nekoliko godina udostoji pomena Slavena Radunovića. I sa dvije rečenice ga ukopa do naredne prilike.

Dr

Bravo Darko! Dako kad ovo procitaju probude savjest, ako je imaju.

Realista

To je ta sramota i bruka selektivno gledaju i iz Evropske Unije ocigledno, a da je neko njihovoj nekoj stanici okinuo kabel pa cijela Evropa bi znal za 10 minuta...

Baba

Tako je Darko! No, obzirom na njihov intelektualni i ljudski kapacitet, nijesam sigurna da će ovo razumjeti. U svakom slučaju, mi od Antene ne odustajemo, a oni umjesto glavom neka se služe svakojakim alatom kao što su naučili.

Barakuda

Anteno M, uzdanice crnogorska, vise ste uradili za emancipaciju Crnogoraca no sve drzavne institucije, no CANU i Istorijski institut. Mogu da vam pljunu pod prozor. Ako treba da strazarimo na krovu, za vas vazda.

Ja

@Barakuda Veliš "Ako treba". Pravo crnogorski. To smo mi! HA ha ha...Što misliš strašna ribo da li tako misle i rade ovi posrbljeni ili po cio dan i noć o jadu Crne Gori rade! Šetnje su im odmor.

Montenegrin

Darko,ako ti kabel ne kolju,i ne vrijedis! Drugacije Vam ne mogu oponirati. To su "intelektualci" koji (ne) djelima zbore! Ovo treba u arhiv,ili ,bogomi,razmisljati i o muzeju borbe nase,na pocasno mjesto zastava iz bg!

CG1

Darko, Darko,zar te to čudi,da se to desilo "ne vijesti i nd dan"odmah bi nevladine organizacije skočile,čalović,njen marković i ostala bratiija,plaćenici.Za sve što radiš,imaš punu podršku od nas običnih smrtnika. DA JE VJEČNA NAŠA CRNA GORA!!!!!!!!

Mrkoje

Kada je jednom prilikom, neki tip kršom slomio staklo na prozoru redakcije Vijesti, digla medijska, NVO, udruženja novinara i ina kuka i motika i danima osuđivala taj vandalski čin, sada muk.

Pitanje

Gospodine Sukovicu, da li ste zvanicno pisali kancelariji EU o ovom slucaju ? Napisite im i objavite na vasem portalu informaciju.