10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Crnogorska medijska scena - brijačnice su bile bolje

Izvor: mediadaily.biz

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

Medijsku scenu Crne Gore najviše su kontaminirali ovi iz OKG "Vijesti". Mislilo se da od Žejka ne može gore. Kosović je pokazao da može. Tragikomično je da ih štite "Reporteri bez granica. Po meni su "Idioti bez granica", kada mogu stati iza "Vijesti" a da nikada ni slovo nijesu pročitali.

Momčilo,Vrulja

Sve istina Darko, još si i puno uljepšavo. Živ nam bio. Dok si ti i Draško, ima nade.

Marko

Sve je tačno. I da apsurd bude veći, u CG ima nekoliko tobože novinarskih udruženja koja ništa ne rade na planu profesoionalizacije medija. To su samo dilovske klape koje dijele,, nagrade,, svojim izmećarima, a nekad zaluta i neko od časnih novinara. Haos na medijskoj sceni u Crnoj Gori.

ako sud i tužilaštvo rade svoj posao biće

Ovo će se ostvariti samo pod uslovom da instucije pravosuđa rade svoj posao i pod uslovom da prepoznaju govor mržnje, fašizam i slično! Po džepu udariti i dozvolu za rad vezati za etiku!

O Lima

Darko je bio i ostao na braniku otadzbine, sreca nasa sto imamo takvih novinara. Sad se brani drzava vise nego ikad, to treba da shvate oni funkcioneri koji cute, ako nijesu za CG postenije je da kazu to i podnesu ostavku. Na njihovu zalost nema vise sjedenja na dvije stolice. Nikad vise 1918. E viva Montenegro!!!

Marija

Sve jasno i sve tacno, nego i to ce jednog dana biti proslost. Bravo za tekst.

Rodoljub

Darko, Draško, Andrej, Jovan, Vladimir, Tomislav i još nekoliko novinara su za mene komite dvadeset prvog vijeka. Borci za pravo, čast i slobodu Crne Gore. Svojim bistrim umom, oštrim perom i neospornom hrabrošću, daju veliki doprinos da Crna Gora bude DRŽAVA, onakva kakva treba da bude.

Lary King

Ovu sliku, tuznu ali realnu, treba upotpuniti činjenicom da u Javnom servisu imamo novinare, kojima urednistvo daje najodgovornije zadatke, a koji su deklarisani poštovaoci negatora genocida u Srebrenici i crnogorskog nacionalnog identiteta. I nikome u toj kući na pamet ne pada da ih najuri iz RTCG. Čak te profesionalne i ljudske sramote drže moralnu vakelu koleginicama koje ne slave lik i djelo Amfilohija Radovica. Uzas!!!

danilo s.

Da je mitropolit Amfilohije bio osudjen (više puta) za njegov govor mržnje, ne bi bilo toliko "junaka" koji slijede njegov ružan primjer. Nažalost, u CG se izgubila kultura javnog govora. CG je bila primjer uljudnosti, civilizovanog i lijepog ponašanja prema drugima - "čuvanje obraza". Više nije.

Darku poruka

Bravo Darko. Perfektna analiza. Nadam se da ce ovo i drugi mediji preuzeti. Tesko mi je zamislit da se ovo moze lako prepricat u brijacnicama :) Forza Darko, samo nastavi ubojito fakti+zdrava pamet+humor