8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ruski „Pancir“ za odbranu Velike Srbije

Izvor: Tacno.net

Autor: Antena M

  • viber

Simo Dubajić

Klasični ratnohuškački tekst prepun mržnje i nacionalizma . Autor je pokazao zavidno ne znanje o istoriji kao i sadašnjim prilikama. Mislim da bi autoru neko trebao reći da je danas 2020 godina.

danilo s.

@Simo Dubajić - A vama poštovani Simo neko treba objasniti da ovo nije 13 i 14 vijek i da na Balkanu ne vladaju Nemanjici.

Rajan

@Simo Dubajić I ti si jedan od onih što, kad ih suočiš sa onim što su govorile njihove vođe, duhovne ili političke, shvate da to ne zvuči baš lijepo, ali, ne želeći da ih se odreknu, za raspirivanje mržnje, nacionalizam i sl. optužuju one koji na to ukažu. Klasična zamjena teza!

nenad mne

@Simo Dubajić , ti li si Simo, što bi sa srBskom krajinom?

Śole

@Simo Dubajić Simice, ne piše se ne znanje, nego neznanje! A ti hoćeš da učiš Toma, koji je pismeniji od tebe 100.000 puta. Umjesto da učiš ti bi tako nepismen da drugima držiš predavanja?

MNE

Zašto država ne zabrani štampu iz Srbije !

Montenegrin

@MNE Eeee ,pa da ne znamo dokle su dometi "novinarstva"!!!

Sova

Pancir ima domet 20km. Kupili su jedan komad. Za Srbiju je potrebno nekoliko desetina Pancira. Para nemaju, niti im pada na pamet dalja trgovina. Znači da je ovaj jedan kupljen za pokazivanje, za reklamu. Za prikazivanje sile.

Solomon

Ma da Srbija će sa jednim pancirom da proširi granice i da zauzme ceo Balkan, a svi ostali koji su ušli u Nato su u stvari deca cveća, i ne pada im na pamet da se brane a kamoli da ratuju. Evo Turska je čist primer miroljubive države NATO pakta, zauzeše pola Sirije. Eto s kim ste potpisali pakt.

Uuups!

Tekst je jako ozbiljan i faktografski tačan. ŽaliBože što ga ne prenosi srbijanska štampa jer su izgleda zaboravili da silom nisu nikada ništa postigli a sve su izgubili. Pa njih je goloruk bosanski narod porazio uz toliko naoružanje. Šta mislite šta bi tek sada bilo. Nisu ovo 90'. Smirite se!