17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Dragan Bursać: Zabraniti Đukanoviću dolazak u Srebrenicu!

Autor: Antena M

  • viber

Mrkoje

Izdržaće Crna Gora sve te udare ma sa koje strane dolazili, a onda, još jača punim jedrima u napredak! Dragane, kao i uvijek: hrabro, istinito, lucidno- respekt!

Dino

Divno Dragane E zamisli sada Dragane naslov neke tvoje buduce kolumne. Covic zabranio dolazak Djukanovicu dolazak na svecano otvaranje «Peljeskog mosta» jer je most proglasen nacionalnim interesom republike srpske. Uvijek je zabavno kad klovnovi zabavljaju narod ali je trgedija kada ga prdvode.

Zijad

Crnogorci su vecinom pravoslavci i mi Bosnjaci/Bosanci Muslimani stim i oko toga nemamo predrasuda. Postujemo ih i njihovu religiju. Samo nije mi jasno zasto se Srbi u entitetu RS plase naseg iskrenog uvazavanja i postovanja njih i njihove religije kao da ce to neko uzeti od njih. Cast izuzecima.

Srđan

@Zijad Zijade ne plaše se Srbi, Bošnjaka već Bakira koji je spreman da ostvari ideje Islamske Deklaracije po kojoj bi se Bošnjaci praktično utopili u islamsku Bosnu u kojoj ne bi bilo nacija već samo jedna vera, pogodi koja? Pročitaj Islamsku Deklaraciju Alije Izetbegovića . Pozdrav.

Blaza

@Srđan Nemoj biti toliko zatucan pobogu, koja islamska drzava?! Prosetaj malo po Sarajevu, Tuzli, Zenici.. Pusti ba Dodika i Vucica plase vas bezveze.

Djonitito

@Blaza koja Crna Islamska drzava hahahahahahaha, majke mi u RS-u sve vise lice na Koreju. jedan covjek, jedna televizija i sta ja kazem tako je. Lp

Has

@Srđan Srdjo moj, svaka druga skola u rs-u se zove Sveti Sava, rs ima i krsnu slavu. Alfa i omega srpske politike je SPC, srpski popovi su blagosiljali koljace prije i poslije genocida u Srebrenici a ti pricas pricu o islamskoj Bosni!?

Stribor

@Srđan evo ja sam je pročitao a ti je nisi ni otvorio jer da jesi znao bi da se Bosna tu ne pominje ni u jednoj rečenici....i dok su Srbi i Hrvati na prvim višestranačkim izborima glasali za nacionalne partije Bošnjaci su najviše glasova dali privredniku Abdiću.

Esko

Ova članak ,uvaženog Bursaća je samo jedna slika režima Dodika .A kakovom se režimu radi slikovit je primjer : U avliji kuće Fate Orić u Konjević polju SPC je sagradila crkvu .Višegodišnj borba za svoje pravo sa "pravnim" sistemom RS rezultirala presudom Suda u Strazburu za uklanjnje crkve...

Djonitito

@Esko pa jbt ko ima IŠTA u glavi, cuj na mom privatnom ti dodješ i sagradiš bilo šta a ne vjerski objekat, i 20 godina mrcvariš nekoga da ti dokazuje da nemas to pravo. PA NEKA MI NEKO KAZE GDJE TO JOŠ IMA NA KUGLI ZEMALJSKOJ????

Nikola

Gospodo ,novinari,komentatori,Hrvati, Srbi i Muslimani kada će te konačno progovoriti glasom istine. U Bosni i Hercegovini postoje dva indentiteta a ne nikako dve države ,kakva republika srpska, kakva federalna država, naime imaju još tri naroda i tačka. Svi gore kmeče o nekim svojim državama.

Maki

Najbolje bi bilo Dodiku zabraniti povratak (odnekud) u RS. Svima bi nam bilo bolje Muslimanima i Hrvatima, a najvise Srbima.