21 °

max 21 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

21° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Svetosimeonska litija za mirotočivog osvajača

Autor: Antena M

  • viber

Bradonje protiv Crne Gore

Batrićević ogolio podmetačine četničko-popovske nauke i propagande. Ovakve tekstove što više izbacujte da zavedeni narod uči.

Muzil

A okle srbalji sto vise citaju manje znaju takva je to s'eka

nikola

E zaisto osvješčivanju Crnigoraca nije krivi dio od Antene M. Da je CANU i primakla toliko, sve bi nam cvjetalo.

Ivan

Svaka čast, gospodine Batrićeviću. Raskrinkali ste šarene laži koje prosipa popovska propaganda i osvijetlili istorijsku istinu. Nije čudo što oni slave Nemanju i Aca Palikuću, kad su na istom zadatku uništenja CG.

ja

a nije teško. i to uopšte nije teško ustanoviti koliko je sBski mit u Crnu Goru lažan, loš, i izmišljen. samo se mora htjet oči otvorit. ništa više no to.

Samo kažem

Jedna drevna istočnjačka mudrost kaže - Predrasude jedne ribe nemoguće je poljuljati. Dakle, onima koji usled svog skromnog obrazovanja glorifikuju istorijske falsifikate, ni najmanje ne zamjeram. Ali, onima koji s namjerom, lošom namjerom, to rade - veoma zamjeram.

Jaz

I kako Stefan moze biti Prvovencani ako je, kako oni kazu, Mihailo Vojislavljevic koji je dobio papske krune 1077.god.bio srpski kralj. Mozda je postojala neka vremenska kapsula ili je prica koja je van svake pameti.

Da ti objasnim

@Jaz nisi valjda blesav, Vojisavljevic je bio kralj dukljana i srba nikako srpski kralj, ali kad je zatrebalo utrijet našu istoriju onda su naši kraljevi postajali srbi-srblji-serblji, i tako se začinje tradicija slaveno-serbstva u duklji-zeti-crnoj gori, to je tačno isto kolko je i Ivan Crnojević b

Pustinjak

Baričević je jedan od rijetkih istoričara koji se poziva na izvore.Opisao je u svojoj knjizi"Bog našeg nacionalizma" sve manipulacije sa Njegoševim likom i djelom.Ove litije će razuvjeriti mnoge,ali bojim se kasno.Crnogorci su mali da bi uticali na svjetsku istoriju,Zablude su kobne po CG.

danilo s.

@Pustinjak - Postoje veliki i mali narodi, ali ne postoji velika ili mala istina. Mi moramo da se borimo za istinu - makar bila i na našu štetu. Očigledno je dokle su CG dovele velikosrpske laži i istorijske izmišljotine. Vrijeme je da ih razobličimo.

Niksha

Kralju, to je totalno nebitno u svijet danas. Prije nekoliko.stotina godina bilo. Bitno je da svijet zna shto je istina u crnu goru !

CG1

Svaka Vam čast na ovom tekstu.Laž je srbska svetinja. Sve njihove"istine" smrde,smrde kao i on... Kod ovih šetača neprijatelja naših ima i po koji slijepac,takvima isto nema oprosta što su slijepi kod očiju.Pope radoviću, iš iz Naše CRNE GORE ! DA JE VJEČNA NAŠA CRNA GORA !!!!!

Hleb

@CG1 nista vise nine tvoja crna gora no nasa sto setamo

Ivo

@Hleb pa ako je tvoja toliko što šetaš onda pod zastavom okupatorske države? Nemoj mi samo reći da je Crna Gora ustvari srpska zemlja.