14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Imaju li Crnogorci pravo na sopstvenu istoriju

Autor: Antena M

  • viber

saci

Imaju nsravno, ali ne tu laznu koju vi hocete da nametnete. to se vidi i po vama koji javno sirite mrznju ovog jadnog naroda, skojim se igrate. al tako im trebz kada nemaju 3 ciste.

Misko

Ma taj pop Perovic jos Cuca nema pojma iz istorije Crne Gore i on je u sluzbi srpske tajne sluzbe kao i svi SPC popovi u Crnoj Gori na vrsenju asimilacije Crnogoraca,na negiranju Crnogorske istorije,Crnogorskog naroda i indetiteta.Dat mu je publicitet sa ciljem u vrsenju gore pomenutih aktivnosti.Jednostavno ne treba mu davati na vaznost i treba ga ignorisati kao i sve SPC popove,a biti cvrst u sprovodjenju novog zakona o vjeroispovjesti.

Rajan

Demokratska je tekovina da svaki građanin, pa i drugi brat, može nacionalno da se izjasni kao Eskim, Marsovac, kako god, ma kakve pobude imao. Da Crnogorci postoje, sa identitetom duboko utemeljenim u svojoj istoriji, običajima, jeziku, vjeri, pogledu na svijet, tu činjenicu ne mogu promijeniti ...

Rajan

... nikakvi antihRistovi performansi u vidu litija, molebana, kletvi, laži, plivanja i pljuvanja.

Eto tako!

Sve ste lijepo i argumentovano napisali.Ovi popovi ne razumiju ni osnovno stivo-Bibliju, dje im je najveci mit "kako Sunce izlazi i zalazi"!? U sto oni vjeruju, za sto su placeni, kunu, mrze i ne vide, falsifikuju i demagoski relativizuju stvarnost, a kamoli istoriju.. Da je vjecna Crna Gora!

gagi

Dobro ste odrzali lekciju ovom lazi popu perovicu. da ima obraza trebao bi skinut tu crnu mantiju ispod koje se kriju popovi za iznajmljivanje RENTA POPOVI PRODATE DUSE BRUKA I SRAMOTA PRAVOSLAVLJA.

mijo popovic

Svaka cast profesoru Nikčevicu. Argumentovano, precizno, sa zavidnom erudicijom. Laz, ipak, ne moze vjecno trijumfovati. To zna i ovaj Cuca, Amfilohijev Šolevic

SerdarŠćepan

Bravo za sjajan članak! Upravo tako njima treba, demantovati činjenicama tone laži i falsifikata, obmana,kojima uporno negiraju Crnu Goru, Crnogorce, i naše crnogorstvo, što je nešto najsvetije, čisto, viteško, ljudsko humano! Ovo je jedan mrak što se nadvio nad Crnom Gorom. Ne damo te zemljo slavna

SerdarŠćepan

Ti lažovi dobro znaju odakle je nastala Crna Gora, koliko je to stara kraljevina bila. U kalendaru Đurđa Crnojevića nema svetog Lazara, nema Dušana, nema Milutina, Sava je običan svetac! Zašto, pa Crnojevići su imali svoju Crnogorsku crkvu. Dolje falsifikati, lažovi, prevaranti. Neka je večna naša..

Crna Gora

Mnoge boli što postojiš A TI VJECNA DA SI!

Montenegrina

Lazni “car gojko”uziva u estradnom predstavljanju!Postao neki sraf ne mice se sa tv-a i iz stampe!Osilio pa pomalo prijeti ucutkuje misli da je dostigao nedodirljivost!Ubijedio sebe da ce biti vazna licnost!Kuku ti ga Crna Goro kad ovo moras gledati i slusati svakodnevno!

danilo s.

Otac ("laži") Gojko je klasičan product veljesrpstva i svetosavlja. Svaka druga riječ mu je laž, sujeta ogromna, oholost opasna za njega samog, lako se naljuti ako mu protivurečiš, itd. Jedna blijeda ličnost kojoj je bilo lako da se istakne - sa par praznih fraza - u masi "bezličnih" litijaša.

Gradjanka_MNE

Opauci ga akademik Nikcevic bas argumentovano! Tako treba, bas kao svaku smrdibubu.

Weknd

Petar I Petrović Njegoš negodovao je zato sto je rusko ministarstvo upotrjebilo naziv slaveno-srpski narod i izjavio je da se njegov narod ne zove tako nego crnogorski narod. https://youtu.be/3EO5H5k5o0w