17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

SPC kao "Osmi putnik" na crnogorskom državnom brodu

Autor: Antena M

  • viber

Стефане...црни сине

Друже, само име своје прочитај, ништа више не треба. Зовеш се СТЕФАН. Чак ни Стеван. С Т Е Ф А Н.

Osmogrk

@Стефане...црни сине što ti znaš neznalice jedna. Stefan ili Stevan nije srpsko ime, kako ti misliš.

Rajan

@...црни сине, uzmi pročitaj neku knjigu umjesto što slušaš SPC popove, Šešelja, Vučića i druge četnike pa ćeš viđet da nije baš sve na ovom svijetu srpsko. Iznenadićeš se kako je, u stvari, malo toga srpsko. Mozak su ti isprali, crni sine!

Rajan

@.црни сине, moraću da te razočaram, nijesu Srbi izmislili ni ćirilicu. Ne prihvataj sve zdravo za gotovo. Provjeri prvo, da se ne brukaš!

CG1

SVAKA VAM ČAST PROFESORE TODOROVIĆ. Da imamo još takvih profesora,koji se ne stide,plaše da iznesu istinu,CG bi bila slobodnija od srbskih popova.Ima profesora koji istoriju predaju kako je oni vide a ne po udžbeniku. Provjerite, OŠ Vuk Karadžić . DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

Montenegrin

Ima nade,za svako drustvo koje ima ovakvu omladinu!!! Kapa dolje,Đetiću!!

Djavo iz greda

OSMI PUTNIK, najbolje , nazalost i najtacnije poredjenje ove nemani sto nas je snasla

Realno

Odlicna paralela, taman je virus mrznje i zla u pitanju. SPC zeli da unisti crnogorski iskreni duh koji nisu mogle ni Nemanje ni Murate ni Bonaparte ni Fasisti ni Cetnici da uniste. Cemu se SPC nada nego jednom velikom fijasku, trenutna politika ove zle ideologije lici na mracni srednji vijek.

Njegus

Odlican tekst ovo su pravi Crnogorci i ovo je duh koji cemo vjecno da cuvamo! Nasi protivnici mogu samo da se ljute i placu jer znaju da je orah vocka cudnovata i svi koji su krenuli na Crnu Goru su zube polomili, takva se i njima sudbina sprema.

Slobodan

Svaka Vam cast veliko je zadovoljstvo citati ovakvo istinite i argumentovane tekstove i to od ovako mladi,pametnih intelektualaca i velika vam hvala jer stemi napunili moju staru dusu.Ovo treba u skolu citati da nam ovi popovi ne otruju nasu djecu.Hvala Vam Bog vam dao puno zdravlja

Rajan

Ovako se brani Crna Gora! Znanjem i obrazovanjem! Bravo, Stefane!

HN-MNE

Hvala ti lijepi mladi čovječe, Bog ti podario zdravlje i dug život. Na tebe da se ugledaju mnogi "intelektualci", koji śede i oportunistički čekaju iza busije!