23 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

23° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Paravojne medijske formacije: Čekajući nastavak etničkih čišćenja i genocida

Izvor: Tacno.net

Autor: Antena M

  • viber

!!!

Gospodin Markovic je "skromno" nabrojao nepocinstva i zlodjela koje su Srbi nacinjeli u ratu i u "miru".Nego,sto se nas tice u CG malo su se preigrali.Znamo za jadac,a cini mi se da bez obzira na neke propuste Vlada vlada situacijom.Sigurno je jedno,odstupanja za Crnogorce nema.Amin!

Jad i Čemer

Šta još reći ? Kada prodje opasnost od korona virusa tu zemlju bi trebalo staviti u karantin jer je virus mržnje gori od svake bolesti.

Aca Palikuca

Kratak pregled sroskih kradja:kradu drzave, crkve ,obicaje, jezik ,pjesnike ,slikare, zastave ,bitke ,nobelovce, gusle, gace ,groblja, manastire ,dinastije, narodne heroje, mosti ,sportiste...

Poziv

Tomo, dodji kod nas u Crnu Goru da zivis.

Vasilije

Najmanje je portal Antena M,zbog izrazito antipravoslavne,antisrpske i antiruske ostrašćenosti pozvan da iznosi ovakve tekstove.

Piva

@Vasilije A ko bi to po tebi trebao da iznosi stavove? Što ne pomeneš one silne portale i novinčine iz Srbije i odavde koji pljuju po CG? Ovdje bar možeš pročitati stavove najkosmoplitskijih pera sa prostora bivše YU. Ako ti se ne svidja to što čitaš,imaš ti puno izbora.

Neo3

@Vasilije Niko ovdje nije ostrascen,nego vise objektivan i mislim da je za ostrascene velikonacionaliste to problem.I Hriscanstvo ne znaci podrzavati nestanak svoje zemlje i zlo u njoj i velikonacionalnu politiku jednog ili dva naroda na stetu i zlo svih drugih.To je antihriscanstvo ili fasizam.

flamantes

@Vasilije Vanjo iznošenje istine je istina, nikako neko ''anti-...'', uostalom pogledaj smeće od bilo kog srbofilnog portala.

Zlire

Frojd veli da svaki rob sanja kako postati dzelat