23 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Litije u Crnoj Gori – posljednja odstupnica velikosrpskog nacionalizma

Izvor: bosanskamisao.ba

Autor: Antena M

  • viber

Ne zavadjujte narod !

Da jednom dozovite se pameti,ne zavadjujte narod jer sa ovakvom retorikom samo dublje dijelite narod i ovako je podijeljena c gora,Zasto neko ne pokusa da smiruje tenzije da sa dogovorom i sa razumom sve prevazidjemo ,zaboravite cetnike ustase patrijote i izdajnike to nikome nece dobro doonijeti.

Djuro Vučinić

@Ne zavadjujte narod ! ...Ti kobajagi ne znaš o čemu se radi i ko zarad velikosrpstva evo 30 god dijeli i zavađa sa trona Sv Petra Cetinjskog ,Crnogorski narod. Zapamti ,Bog čuva CG. Ali ne tvoj svetosavski Bog.

danilo s.

@Ne zavadjujte narod ! Narod zavadjuju velejsrpske laži i glupost kvazi-demokrata. Istina je da su svetinje bile crnogorske a to znači da su ove litije laž. I zlo za CG. Pa ipak, ima dosta u CG koji žele "razuman dogovor" sa lažima i zlom? Takav kompromis ne samo da nije moguć, nego nije ni razuman

Ctrl

@Ne zavadjujte narod !Niko ovdje ne zavadjuje narod ili narode u ovoj zemlji,sem politika jednog,koji neprestano zeli da urusi ovu zemlju,negira nju i sve druge u njoj,i uostalom komentar mira posalji njima i automatski ces postati placenik,izdajnik,ante pa itd.Toliko o tome ko zavadjuje ovu zemlju.

Perfidnost

@Ne zavadjujte narod ! A sto velis, na jednoj strani oni koji zele Crnu goru po mjeri evropske unije, a onda se pojave velikosrpski fasisti koji ne zele niti Crnu Goru niti Evropu, pa se potom jave ovi "mirotvorci " i pozivaju da se nadje aritmeticka sredina izmedju. A ne hvala.

Cetnici su na tvojoj strani

Na jednoj strani cetnici, a ovaj srpski Gandi poziva da zaboravimo cetnike. Pa nismo ih mi izmislili nego ih tvoja SPC glorifikuje , blagosilja, trazi im spomenike porice zlocine. Nismo mi zeljeli lidera najjace opozicione stranke - cetnickog vojvodu. Ti nas pozivas da zatvorimo oci?

Piva

Potpuno tačno i objektivno. Ne postoji, niti će ikad postojati više srpska vojna prijetnja Balkanu.Priliku za rat više neće dobiti ali mogu urušiti vlastito društvo haotičnim i besmislenim odvraćanjem od problema koje imaju jer će se višak agresije neminovno vratiti njima kao bumerang.

GvožđeniPUK

Svaka čast gos. Pejcinovic... Etetako, no kako...

Cetinjski

Svaka ti cast,sve istina ziva,samo sto posrbicama u CG je ispran mozak pa oni ovo ne mogu shvatiti

marko

Postovana Antena, evo treci put apelujem da date malo duze polje za komentare citalaca. Zbilja je tesko napisati nsto malo dublje u ovoliko kratkom polju. Pozdrav Prostor (Storage) nije vise skup.

Za duhom Arkana

Trazi se narod koji sa njima izdrzat moze inata, zlobe, sadizma… odvise i za Balkan niti im zasmeta i jednog trena, o Boze sto duhovnom im vodji prijatelj bjese Arkan.