18 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Nijesmo željeli da korona prekine litije, željeli smo da ih prekinemo mi - Crnogorci!

Autor: Antena M

  • viber

Ivica (Split)

Cetinjani su 1990-ih kao i danas osvjetlali obraz Crne Gore. Da nije bilo Cetinja moral i čojstvo Crne Gore bili bi nepovratno izgubljeni. Cetinju se Crna Gora treba dužno uzvratiti,i pomoći.

Velika ljubav za CG

Samo ljubavlju možemo odbraniti Crnu Goru! Samo ljubavlju prema Crnogorcima moramo ostaniti doma i spremajmo konačnu odbranu Crne Gore od svih pošasti i prijetnji! Živjela Crna Gora i svi njeni građani!

Jelena

Živjeli Cetinje, Cetinjski i svi koji vole našu lijepu Crnu Goru. Uz vas smo.E Viva Montenegro!

Jelena

Svaki grad da pokaže snagu volju, da smo mnogobrojni od izdajnika koji se drže crnih skuta Ristovih . Živjela Crna Goro ustanimo svi pokazimo da je ovo naša zemlja, uvelicalo je Cetinje kako dolikuje Crnogorcima!

Volim te zelena

Nego što! Nikšić je uvijek bio i biće uz vas! DA JE VJEČNA!

Ne zanosite se !

Pola c gore je na litijama ne zanosite se svatite realnost i istinu.

Ajde kreni

@Ne zanosite se ! Zato vas i ignorisemo i okrecemo glavu od vas kao da ste gubavi a dobro znamo da ste takvo zlo i da mozete skupiti i 20 000 pod puskom Vi vi ste krenuli zlo da pravite. Ne nema vas ni pola od pola od pola od pola ni Podgorice a ne Crne Gore

marko

Nikad u hiljadugodišnjem trajanju Crna Gora nije bila jača. Vi čiji su preci odili u Beograd na poklonjenje Turcima idete i sad i idite niko vam ne brani ali Crnu Goru nećete predati jer je ona naša, onih koji je vole. Litijajte dok crknete to je sve što možete i smijete. Živjelo Cetinje srce Crne Gore.

Realista

Prekinuo im je Bog litije,onaj u kojega toboz vjeruju.Da ako se sad malo prizovu pameti. Evo bratska Srbija zatvorila granice prema Crnoj Gori iako kod nas nema virusa,zabranili i promet robe.Toliko o bratskoj Srbijim,koliko ona o vama tkz Srbima iz CG brine.Nemate vi drugu drzavu nego jednu upamet!

Србенда Дгд

Немоте да ви опет пошаљемо 400 Куча да ве смире , глумци руњашки

Zagarac

@Србенда Дгд bojim se da si gospodine Srbenda nesto pobrkao ili te Risto namjerno pogresno poducio kad si mu u skute sjedao. Katunjani su nevjerne Kuce smirili jednom za uvijek da vise nikada nijesu sa Turcima surovali odkad su im Mirko i Danilo u pos'etu bili.

Andjela

Pozdrav za Prestonicu, pozdrav za Grad Heroja, pozdrav za dolinu bogova! Svaka pobjeda Crne Gore je pocela sa Cetinja! Da je vjecna Crna Gora!

Ђоко

@Andjela можеш ли ми појаснити дешавања 1918 зар краљ Александар Карађорђевић није рођени Цетињанин и рођени унук краља Николе окупирао Црну Гору а ова власт уђе у НАТО после бомбардовања зар и то није окупација од стране НАТО душа ме боли што морам на овом мјесту поменути страдалну ђецу из Мурина