24 °

max 24 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Nikčević: Crtica o jednom ništa koje bardove montenegristike reciklira u toaletni papir

Autor: Antena M

  • viber

mr

Ovakvo kadrovanje, tipično je za ovu vlast... Izabrati nekoga, na "položaj", neznavenog, manja je sramota od odabira ovih koji jako "vole" svoju zemlju! No, imali su oni na univerzitetu prečih rabota... Trebalo je pronaći i razjuriti ove što mirišu previše crnogorski. Ovi neka pljuju, ruše i laduju!

PETAR

@mr stvarno mi nije jasno kako "čovjek" koji je dobio nagradu za izvrsnost može da se spusti na ovaj nivo. Naravno sad isplivava na površinu da je sve postigla zahvaljujući ocu koji je bio dobra veza za prolaz u karijeri. Kakav otac takav sin u ovom slučaju ćerka...

Crnogorka

Eto takvi nam obrazuju omladinu. Sram je bilo. A platu dobija od države, da može da pljuje po njoj.

Onomadne

Frustracije i neznanje ne daju drugi rezultat nako laprdanje po fb. "Asistentica" da što umije bavila bi se naukom, a ovako za nju prezrenje i zaborav.

Žana

Ksenija Rakocevic nije zaposlena na UCG to je lako provjeriti

Crnogorka

@Žana Naravno da je zaposlena u Nikšiću, odsjek za srpskohrvatski jezik i književnost. Ne znam ni zašto ne ukinu taj smjer.

Bojan

Nevjerovatno je koliko Bogic Rakocevic ima privilegija i da bas on bude direktor CNB na Cetinju i da vozac pravi 4 ture dnevno na relaciji Ct - Pg - Ct - Pg. To je trosak za jos 2 radna mjesta.

Aleksa

A tek Rakocevicka Ksenija bez ijednog objavljenog rada uz dvostruki upis na doktorske studije da bi se udovoljilo ministarki nauke Damjanovic da joj strpa 100 hiljada eura u dzepove nezasluzenihbstipendija. Tu nema ni nauke ni kandidata. A tek ministarka cim se ona u nauci bavi. Bruka.

Todor

To ništa je slika i kompletne ekipe koja je na fb podržala ovu njenu "ličnu kartu". To ništa je slika vremena u kojem se primitivni jezik drustvenih mreza ulio u novinarstvo, a sa njim u ovu profesiju usli i primitivci. Prototip takvih prepoznacete po ushicenoj podrsci ove nesrecne profesorice. Nazalost, danas imate cijelu grupaciju medija koja se novinarstvom bavi lajanjem, od kako bi neki u Anteni rekli štenare In4s do ruskih Izvestija, Vesti, Glasa Mitropolijje- sve sinonima za bivse Vijesti.

Nina

A ovo je ona što uzme pare na konkurs ministarstva da objavi knjigu, pa se knjiga nikad ne pojavi. A što bi je tata i krio, postavio je u komisiju Ministarstva kulture za dodjelu sredstava da ih njemu dodjeljuje. Lako provjerljivo.

Hitler je prvo spalio knjige

Tata joj je direktor Nacionalne biblioteke Crne Gore, samo da i tamo ne prošeta kad joj nestane toalet papira! Biblioteke vodite računa ko su vam članovi ovo razmišljanje pa i "humor" je šetajuća opasnost! 1933 u Njemačkoj prvo su stradale knjige. Aferim državi ko dobija stipendije!

nabudženi đak

Đak kome su bile prof Bečanović i Glušica koga su one spremale da ih naslijedi u pljuvanju na crnogorski jezik. Podmladak da se trag ne zatre! Ćuknite se Crnogorci Mirna Nikčević izgubi posao zbog statusa na fb ovo je još gora poruka od "izvrsnog" studenta na protekciju!

Pako

Eto, Ksenija, ubuduće kad hoćeš da vrijeđaš ljude, a to civilizovan svijet nikad ne radi, sjeti se da možeš dobiti ovakvu životnu i intelektualnu lekciju. Znam da te boli, ali ako budeš pametna, ispostaviće se da ti je prof Nikčević veći prijatelj od Nevenke i ostalih primitivaca koji te podstiču da olajavaš ljude i lajkuju ti sramotu koju činiš i sebi i ocu.

Knjige

Pa je li moguće da je đevojka ovo napisala. Ovakvi srozavanje neće moć ni jedna šminka prekrit.

Knjiga

Profesoru Nikčeviću svaka čast na reagovanju. Vrijeme je da se obrati pažnja na ovako neumjesne komentare. A znajući praksu Bogića vjerovarno zajedno cijepaju strane.