10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Saga o respiratorima

Autor: Antena M

  • viber

Marquez

Imao sam priliku da razgovaram sa ,uslovno,dobronamjernim ljudima iz Srbije. Oni su informativno i emotivno pretvoreni u arogantni stroj koji je napravljen da gazi male. Ali mi smo veliki...puno veći nego što misle.

vojvodina

Šta pričao? Pa ja živim sa njima, i svaki dan se više i više razočaram. Ne sa opštim mišljenjem već i sa meni bliskim ljudima koje sam na neki način smatrao donekle normalnim.

Ja

@vojvodina Jest vam Vojvodina u oku al steta Srbi većina.Ima ih milion ipo, a vas koliko ono ima????

@Marquez

@Marquez Vamo niko nije kriv sto vas je malo,a tome nisu krivi Srbi.

CG1

@@Marquez Nije nas malo,ništa nam ne fali. Oteli ste nam respiratore,ako,to je vaš obraz i čast,nikakvo iznenađenje. Vi nemate ništa,vi ste mali i jadni,pokušavate da nam uzmete i istoriju,e ,tu će te morat da zakočite i to dobro,đoj kroz tarabe? E VIVA, E VIVA MONTENEGRO !!!!!

@CG1

@CG1 Jedini koji pokušavate prekonpovati istoriju ste vi.Zato vas i jeste sve manje sto ste takvi.I vi najviše i radite u interesu povećanja Srba u CG.Vi radite za Srbe samo toga niste svjesni.

Rajan

@@Marquez, nije bitan kvantitet nego kvalitet!

Rubin

Znaci ipak vam fali respiratora čim pisete o njima.

Rajan

@Rubin, ne radi se ovdje o respiratorima, nego o dostojanstvu. I o tvojoj zlobi. A respiratora falit neće iako bi ti to volio.

Baba

@Rubin, ne fali NAM ništa-mi imamo sebe, no neznam đe si ti pa znaš da NAM nešto fali. Mi sve imamo-i Državu i čast i ponos. Ovima što im fali obraza, sve im fali.Putuj.....

europeac

@Rubine Fali nam, pa platismo ih čoče. Ali znamo vaš kompleks, "da ste veliki" bar bi htjeli to i da se nikoga ne bojite (pa ni Boga). Zato zadržite respiratore, kako to kažu Bosanci, HALAL VAM BILO Nijesmo gladni tuđeg pa ćemo se lako snaći. Čojstvo Crno Goraca je ipak veće od vaše "ljudskosti"