13 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Demokrate: Povećanje u zdravstvu da bude 38 odsto

Autor: Antena M

  • viber

maestro

Kako se lako gadjat sa procentima i obecanjima kad nemate nikakvu odgovornost a "demokrate" ?? Dzabe krecite, gubite izbore u svakom slucaju !!! Nikad izdajnici nece imati vecinu u Crnoj Gori !!

mr

Nikad ovu nijesam vidio da je kročila u Skupštinu. Đe dijeva te silne pare koje prima, a ništa ne radi. Zašto svakog prvog, umjesto što je trpa u džep, ne nagradi nekog od zdravstvenih radnika... Lako je lap..... i tuđe nuditi...

CG1

Dajete li to iz svog džepa. Od države uzimate,čim nije zarađeno,može se reći kradete.Vi bi željeli krah države,vaša i popa radovića kao i pipuna i pingvina mandića jedina želja.Crknut će te sa tom željom a,CRNA GORA JE VJEČNA !!!!!!!!!

nenad-mne

Ovi ka mapetovci, ma oni đedovi sa balkona su posenilili, a ti đevojko - stidiš li se, poslije ovakvoga piljarenja? Probajte nešto postići ličnim primjerom, a ne tuđom čaprom po dračama!

Povjerenje nula

Uniformisani šarlatani koji Crnu Goru ne zele ali hoce vlast

Andjela

Svi casini gradjani Crne Gore cijene rad zdrastvenih organizacija, sada kada su na prvoj liniji dje rizikuju svoje zivote! Zasluzuju povecanje ali u mogucnostime nase drzave iz kojim srestava taj vas predlog moze im se omoguciti? Demokrati, ostavite se igre i podmetanja kukavicijeg jajeta!

Amateri

Je li bas niste mogli da smislite drugi nacin za prikupljanje poena? Ovaj je toliko providan, a uz to pokazujete kako biste nas brzo doveli do propasti, jer o vodjenju drzave ne znate nista. Ok, povecati plate zdr. radnicima i 100% ali tako sto ce se od vas uzeti plate za 0 radnih sati u parlamentu