19 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Čeka se odluka Tužilaštva, evo ko je sve od sveštenika danas priveden u CB na razgovor

Autor: Antena M

  • viber

mr

Kakvu poruku nam šalje bahato, drsko i nevaspitano ponašanje izvanjca Džomića, u mercedesu sa osmjehom i stisnutom pesnicom !!!

CG1

Kako bi građanina koji ne oripada spc odmah kaznili. E,kuku tebi državo kakvo ti je tužilaštvo i sudstvo. Mandićka veli zakon isti za sve,mora da smo i ćiravi i gluvi,a što je još gore i glupi,pa vjerujemo njoj a ne svojim očima i ušima.Nijesmo mi litijaši,oni su i gluvi,ćoravi i glupi kad slijepo slijede serbske popove u ovoj lakrdiji ! DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

Planska provokacija

Zakon je jasan i precizan. Oni su ga prekrsili . Jedina je dilema da li je ova provokacija namjerna da bi ponovo mobilisali sljedbenike, prije popustanja epidemije

hhh

hajde, papa drži misu bez žive duše, a ovaj huškač širi neslogu i zarazu među ljude! pih!! nije moj vladika, to nije moja crkva!!

Andjela

Drzava na ovu provokaciju je trebala odreagovati zesce! Ristov mentor Irinej nije smio ni pomisliti a kamoli isto uciniti u Srbiju ali zato demon Risto cini sto mu je volja!

Misko

Ima li ko da stane na kraj ovom ludilu od popova SPC,u Doljanima je zarazeno 20 vjernika,a pitanje je koliko su oni zarazili drugih gradjana Crne Gore.Sa ovom vlascu je pod znakom pitanja kompletno zdravstveno stanje u Crnoj Gori,ima li Boga da popove SPC zaustavi u ovom ludilu?

Andrija

Naravno da je namjerno izazvana provokacija da pošalju poruku svome stadu ai da izvide teren za sljedeću sedmicu i pravoslavni Uskrs . Organizatori kao i svih prethodnih litanija i svih cirkusa prije toga srbijanska i ruska ambasada. Državo ima li te.

Vladan

Ovakvo ponašanje tužilaštva dje zakon za neke važi manje nego za druge je izdaja vitalnih interesa Crne Gore. Nema drugog objašnjenja nego da pojedini, i dostina kako izgleda, rade po instrukcijama tuđih država.

Bingo

Nemojmo ocekivati nista posebno mozda neka blaga opomena ili kaznica u novcu.Moramo biti svijesni da ovakvo ponasanje SPC popova drzi na vlast DPS evo 30 godina i to je to korumpirano tuzilastvo ce uraditi sto im veli znamo ko ne treba ga imenovati,sve jasno!

Optimalno iz onoga sto imamo

@Bingo Bingo, a koje je rjesenje? Glasati za opoziciju :) Sa ovim Crna Gora raspolaze i treba napraviti sto racionalnije a ne impulsivnije

Planski

Namjerna provokacija , jer pripremaju teren za buduci haos koji namjeravaju izazvati