16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

KORONA: Irinejev vikar i Cecin duhovnik – hospitalizovan

Autor: Antena M

  • viber

Svasta

Kakve su to gluposti ispovijedat se nekom covjeku i govori ti mu intimne stvari. Ccc sektastvo pravo

štrbina

@Svasta Pa oboje jedno drugom ispovjedali ono što im je po volji i tako jedno drugom ušli i u dušu za međusobne obrede i s kašičicom-

Nikola

je li mu Ceca rekla koliko para je zaradila od koncerata i đe su ? Mislim da to popve jedino zanima a ne pod koji je šator nastupala.

Jojo

A cekaj, ko je bio na liturgiji i pričešćivao se ako nije bilo dozvoljeno da se izadje napolje, ako je bio policijski cas???Koji to ljudi su to smeli da se pričeste?? Ili ja nesto nisam dobro shvatila.

Građanka_Mne

Vladimire, molim Vas, ne spuštajte visoki kriterij koji gajite. Eto im, tamo njima, ta rijaliti crkva, nas interesuje da NAŠA CPC DOBIJE MJESTO KOJE ZASLUZUJE, I DA HRAMOVE NAŠE VRATIMO.

Srna

@Građanka_Mne Prema pravoslavnom učenju, kada jedan narod dobi samostalnu državu, pripada mu i samostalna Crkva. Ali u hrišćanstvu nema ni Grka ni Jevreja, nego smo svi jedno u Isusu Kristu - jer Crkva je Kristova Katolička, jedna za sve narode, sa Kristom na nebu i papom na zemlji.

Građanka_Mne

@Srna, kao kulturologu, i mojih više od sedam decenija, rekli ste suvišnu stvar. Katoličanski pristup ne briše pomjesnu crkvu, niti instalira druge, makar i pravoslavne, pelcere tamo đe narod ima SVOJU CRKVU I SVOJU VJERU. Da bude jasnije: izričito sam za VRAĆANJE AUTOKEFALIJE CPC.

Zakon

Vise srecom, no planiranjem, ispalo je da je tajming donosenja zakona o vjerama vrlo dobar. Postoji drevna mudrost. Velikosrbe treba ostaviti da se izgicaju, da pokazu svijetu sami, vas apsurd, nelogicnost, sadizam, negativnost,provincijalizam, u ovom slucaju prema Crnoj Gori.

Mika Afrika

@Zakon Znate li koji je najveći grad CG ?

maki

ovo je jako bitna vijest, i slika ove gadu*e je nepotrebna