10 °

max 21 ° / min 10 °

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Disciplinski postupak povodom Svjedoka božje ljubavi

Autor: Antena M

  • viber

Građanka_Mne

Je li moguće da su, sa ovakvim stavovima, Ćirović i Leković novinari? Gospodo, je li ovo dokumentarni film? Nema odraslog građanina Crne Gore koji nije uživo čuo kako R.R. "blagosilja" Crnogorce, Crnu Goru i crnogorsku vlast. Film je samo dio loših i pogubnih stvari koje je učinio R.R. Imamo oči.

Todor

Kakav veličanstven odgovor autorki na ptimitivizam vulgarnih eksponenata velikosrpske ideologije. Odavno nijesam pročitao nešto bolje.

Radoje

Pratio sam hajku protiv Tanje Šukovic i Snezane Rakonjac. Takvu količinu bljuvotina ne pamtim. Šta je samo ono zastiđe od Jovana Markuša ispisalo na fejsbuku. Besramno ponašanje Cirovicke i Lekovica sracunato je i bilo da isprovocira kampanju protiv kolega. Klasican primjer mobinga.

Đoko Orlandić

@Radoje Pominješ Ćirovičku. Ona sa Javnog servisa nastupa redovno na TV kući mafijaša Kneževića. Ne postoji primjer u svijetu da "npovina" sa Javnog servisa nastupa na privatnoj TV kući. To može, bez poslijedica, samo u CG. Nastupa sa pozoicije vjerske inkvizicije.

Šćepan

Svaka podrška za Tanju! Svako njeno dijelo je za TV oskara! Njene emisije o našima u Argentini ispratim sa suzama. E zamislite sad izvrnutu “istinu”, kad film napravljen bez inednog konentara, sa samo izvornim kadrovima ratnog huškača i mrzitelja svih naroda na Balkanu, osim srba, proglašavaju govorim mržnje!? I to ko?? Ćirović i Leković...mulj! Volimo te Crna Goro!

Đoko Orlandić

Fim "Svjedok božje ljubavi" je za Oskara. Razgolitio je najvećeg vjerskog ratnog zločinca. Tzv novinari Leković i Ćirovićka su sluge tog ratnog zločinca. Njihov medijski nivo je čak ispod Milovana Brkića, sinonima za medijsku mafiju u regionu.

Dorćol

Molim ovakve primerke da nas više ne brane! Koliko vidim u zaštitu Mitropolita je stala ona punija gospođa bez ukusa i stila i koliko se sećam onaj gospodin što je preko Facebooka slao sexističke poruke onoj slatkoj novinarki Vesti. Zato i prolazimo ovako u svim komšijskim državama, jer nas brane neostvareni primerci. Nisam gledala film, al mi nešto iznutra govori da je Mitropolit opet preterao. Setite se sahrane Zorana Đinđića! Za to ga nikad ne možete odbraniti!

Vlatko

Klasičan primjer sudara gospodstva i primitivizma.

Baba

@Vlatko, pravi primjer za onu staru: "kakvo sjedište, takvo gledište". Što bi tek bilo da su objavile kakav komenta?. Samo su prezentirale popov lik i djelo na autentičan i izvoran način. Tanja i Snežana su primjer novinara kakvim se svaka normalna kuća i država ponosi. Svaka čast!!!

ja

svaka podrška autorkama dokumentarca Svjedok bozje ljubavi. i da se reprizira što češće!

Posmatrac

Samo naprijed hrabre novinarke Tanja i Snezana! Publika zeli da bude objektivno informisana. Znam da vas besprizorni napadi politicki ostrascenih osoba nece obeshrabriti. Upravo ovakva reakcija svjedoci o tome da ste na pravoj strani a to je profesionalno novinarstvo.

andro

Dojmi me "principijelna"reakcija Sindikata. Onda pogledah sastav rukovidstva i sve mi bi jasno.

@@@@

Niko nije SOTONI BRDSKOBZINSKOJ izvlacio rijeci iz usta nego se cak i ponosio kako je duhovit.Nevjerovatno su mi bijedni novinari kojipokusavaju tv snimak nemontirani da prikazu sramotom.Na kraju Risto ima 82 godine i trebalo bi zbog godina da vodi racuna sto mlatinja jezikom.

Nikola

Nije se dešavalo u Crnoj Gori da muškarci pod brcima olajavaju žene. Dok se ne pojaviše ovi zaštitnici "tradicionalne" Crne Gore na čelu s Jocom Markušom. Zastiđe ljudsko i Cetinja. Zato ja tom dnu ispred imena dodam jedno slovo, no mi Antena ne pusta.

Zakon!

Podrska autorkama i vjecna hvala za dostojanstveno i profesionalno, nadsve gospodsko drzanje. Ove zaludnjike i placipevke, zajedno sa ristom u tuzilastvo za izdajnicko i neprijateljsko djelovanje protiv svega crnogorskog.Najbolje bi bilo da snime jos neki nastavak serijala, e ima materijala za zwek