13 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Skupština: DPS poručio opoziciji - ne stavljajte partijske ispred interesa građana

Autor: Antena M

  • viber

GRAĐANSKI

a Crnoj Gori neka pukne smrtna ura i neka se crnogorstvo ambisa?!? Inat, inadžijstvo i osvjetoljubivost tvoja i ostalijeh tebi podobnih će nam glave doć!!! Mućni glavom i mainaj se brige glede Ristovih crnomantijaša - zlonamjernih okupatora.

GRAĐANSKI

a to sam zvanično od oktobra 1989. godine - i to pomeđu prvih 20 u Crnoj Gori koji nijesmo bili partijski aktivni) - treba bit uz srbo-četnike i rabotat za njihov račun,

GRAĐANSKI

Lekiću, što se to učinje od tebe bajagi veljega Crnogorca iz 90-ih?!? Znači li ti da - ne bit za Mila (kojega je i meni preko glave i koji je od mene već 31 godinu učinio opozicionarem,

Milena

Kako su senzibilni ovi ljudi Milosevic Slobodana,puna su im usta demokratije,hrabri borci i vjerujuci ljudi,kako vole da naglase,a ovamo nikako da prestanu da slijede krvave tragove svog vodje,sramota.

Đoko Orlandić

Lekić je "zabezeknut" privođenjem Joanikija. Međutim, nije, ili ne želi da vidi, sa tim da s... popovi žele po svaku cijenu da izazovu Korona haos ili krvoproliće u CG. I to po nalogu iz druge države, koja ga je dva puta "imentovala" za ambasadora u Rimu, od zločinca Miloševića do fašiste Koštunice

Jocko

@Đoko Orlandić koji je Lekicev bilans bavljenja politikom. Dvije stvari: Ostace upamcen Kao bivsi lider ultranacionalisticke ,sovinisticke partije I druga stvar je da Nije imao licne I gradjanski hrabrosti da Brani "pobjedu" na predsjednickim izborima. Sve ostalo je efemerno kad je u pitanju Lekic.

Jocko

Molim admina da se duplira prostor za komentare e se nista ne more objavit

CG1

Lekić je potpuno posenilio,on više ne zna šta priča,njegovm pričom pokušava tobože zaštititi crnomamtijaše,a pravi razlog je rušenje vlasti i nestanak CG. Zbogom lekiću i srpskoj sekti u CG. DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!?

Predrag

Umislili da mogu da se okupe,blokiraju puteve kad god hoće, viču sto im god padne na pamet..a ugroženi.Pa kad će Nebojša i Andrija prestati da nam vrijeđaju inteligenciju. Pa imaju li barem malo stida.