13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

O ovom Sarajliji priča region: Sa krova kombija zapjevao “Druže Tito, mi ti se kunemo”, dok se održavala misa

Izvor: slobodna-bosna.ba

Autor: Antena M

  • viber

sunčica

E da se moze Tito dić... Ne bi fašisti ovako divljali... ni kod nas...

Jan

@sunčica E sad se Sarajevo sjetilo Tite.A lako se bili odrekli petokrake.E da ste ostali u onoj Jugi ne bi izbio rat u B i H.A bolja vam ona B i H bila od ove sada.Od ove nikad mala SFRJ a nist vam ne bi falio u onoj državi.

Džingiskan

@sunčica Tu je Tito uz nas, samošto ga mnogi ne cjene. Novi Tito je ŽeljkoKomšić, jedini iskreni političar u BiH.

Džingiskan

Napraviti jedan veliki strogi zatvor, potrpati sve političare u njega, na čelo države postaviti Željka Komšića i dati mu zakon bivše "Juge" i da vidiš države za sve narode i narodnosti. Bili bi bogati kao ni jedna država u regionu. Naravno imovinu od političara vratiti državi. Smrt fašizmu.

Ena

@Džingiskan Drug Željka Komsica niko i ne doživljava u B i H.Zovu ga drugim bošnjačkim članom.Predstavnik Hrvata u B i H je Dragan Covic ili HDZ.A Srbe necu ni spominjati, oni ko da i nisu tu.

Vladan

@Ena ...je li to zato što ga cinično zoveš drugom? Željko Komšić nije nacionalista a izabran je po Ustavu BiH. Da li ti smeta što je on Hrvat ali nije instalisan od Zagreba da ruši BiH zajedno sa Miloradom Dodikom ?

Siniša

@Vladan Bosnu ruši bošnjačka politika...ko to ne shvata? oni i ovi drugi i treći su spojene posude...ta politika ide na ruku njima...tu je potreban novi koncept, a to podrazumeva da se prizna da je u Bosni bio građanski rat, i da je rušenje Juge kobna greška

Evo ti ga na

@Ena Zeljko Komsic je predstavnik BH iz reda Hrvatskog naroda.

Siniša

Nema Jugoslavije, nama JNA, nema partije, nema bratsva i jedinstva, nema udruženog rada, nema nesvrstavanja, Sve je prošlo ali se pJeva Titu koji je simbol toga. Ta je pJesma trebalo da se pjeva ranije. Znam da nije lako sad, Srbi otišli a papa obilježava teritoriju. Tu je nevolja. Prst na čelo svi!