16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ponavljanje narativa zločina

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

slobo

Obavezno slatii prevodite za strane agencije tekstove Nikolaidisa. Objasnjava pravu situaciju, nasi politicari to ne umiju.

Nikac od Rovinja

Briljantno. Bilo bi neprocjenjivo vrijedno da ovo procita Tanja Fajon i razni fajoni. Da procita i ambasadorka SAD, ali ne u prevodu stafa, jer ce se Nikolaidisove poruke izgubiti. Ne, nije tesko razumljiva, postovani Andrej, cutnja ambasadora, ona je apsolutno nerazumljiva i sramno saucesicka.

Jokan

EU je jedna troma i nesretna birokratija koja je dozvolila masakre u Bosni i Kosovu. Od njih ne treba očekivati razumjevanje jer neće da "kvare" odnos sa Vučićem zarad rješavanja pitanja Kosova. Crna Gora ima snage da se odupre ako sve institucije budu radile ono što in je posao.

Milena

U NDH su ustase i cetnici bili pod oruzjem i nikad se nisu sukobili,cetnici nisu ni prstom mrdnuli da spasu Srbe Jasenovca,nego su zajedno unistavali sve sto je bilo napredno u NDH,sramnu ulogu cetnika u NDH niko ne pominje,toliko poklanih po Dalmaciji od strane cetnika se precutkuje.

GrađankaMne

Andrej, Bog te blagoslovio! Razbolje me, čovječe! Pa, to je formula koju naše institucije sistema ne umiju ili neće da pročitaju jer ne vide kod oba oka. Priča o nesposobnosti velikog broja odgovornih je evidentna: mlaki smo postali, neotresiti. Zaboravili smo ko smo od silnih pritisaka i uvlačenja