16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Sramno: Grafiti osvanuli na kotorskoj tvrđavi!

Izvor: skala radio

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Pokazali su pismenost i obrazovanje!Nijesu posli dalje od kosa tanka uspravna debela!

Nina

Gadljivo mi je vise čitati i slusati o ovome.Pored kamera, policije, tajne policije, zlotvori se ne otkrivaju.CG nije moja maticna zemlja, nije mi nista dala kao ovima sto su dosli 90-ih, a poginula bih za nju.Zivim tu 55 god i sad po stare dane moram se spremati da bježim, sve vodi k tome...

58SINDON

@Nina Velikosrbi su vrlo bolesni i perveznjaci.

zk

E sad da vidim koliko ste sposobni da nam date imena tih što su to učinjeli kako u Kotoru tako i u Bjelom Polju te koliko će kazne dobit zato. Tu praštanja nema pa god to bio. Da si vječna.

MNE

Uzalud vam rabota velikosrbi.Samo pravite sebi probleme.Nikad više 1918 !

Dragan

Nema tu sramno ili ne..znamo na sto su spremni..hapsite i kaznjavajte,ali po dzepu.Srbina kad taknes po dzepu nema mu vece kazne.

Dino

Novcna kazna od 3000 E i zatvorska od 6 mjeseci do 2 godine ,vro brzo bi umanjila zelju vecinje njih za ovom nakaradnom umjetnoscu.

Koljenicablues

Ko je investirao boju kojom su ti brabonjci piturali? Da sredstva nijesu došla iz SAD od odnarođenih Crnogoraca tj četničke dijaspore koju tako uspješno muzu srpski popovi? Odgovor nije potreban, svi ga znamo...

Irishman

Oni misle da ovim saranjima,bacanjem nase zastave u smece cine herojsko dijelo a samo pojacavaju mrznju prema njima,dovesce sebe u situaciju da im sjutra niko nece dat ruku

Jelena

Izađite gmizavci noćni, učinite to danju, nego vam ne basta , beskicmenjaci izvlačite se kao hijene. Nikad više, izdajnici , glibavi.

Nemoc_fasizma

Subverzivne aktivnosti i terorizam su izraz inferiornosti, ali jos jasnije ukazuju gradjanima Crne Gore sta je iza ovih srpskih nasrtaja i da je Zakon samo povod za ono sto smjeraju 23 godine otprilije (od kad je vlast posla suvernim i proevropskim putem)

Predrag

Sram vas bilo.No i neznate što je sram.Fukaro jedna.

Duško

Četnici , dokle više , aman sjašite više.!

Darko

Bez iznenadjenja. Sta drugo ocekivati od divljaka? Bili bi iznenjadjeni da su nesto lijepo uradili, ovako su ostali u svom stilu.