4 °

max 15 ° / min 0 °

Četvrtak

26.11.

15° / 0°

Petak

27.11.

16° / 1°

Subota

28.11.

15° / 1°

Nedjelja

29.11.

13° / 6°

Ponedjeljak

30.11.

10° / 3°

Utorak

01.12.

11° / 0°

Srijeda

02.12.

11° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Večernji list: Đukanović zabija zadnji ekser u kovčeg velike Srbije

Izvor: Vecernji.hr

Autor: Antena M


Andjela

Koliko god otrovnih strijela su usmjerili prema mojoj voljenog domovini Crnoj Gori ne zelim im ono prorocanstvo proroka Tarrabica ,,Svi Srbi ce stati pod krosnjom jedne sljive,,!

Milia

@Andjela Koja opterećenost Srbijom i jednih i drgih.Pa nije Srbija donijela zakon o slobodi vjeroispovijesti nego Crna Gora.A i Hrvati cijeli život zaludjeni Srbijom.Ubise ih konpleksi

MNE

@Milia -Crna Gora nikad više neće dozvoliti da se ponovi 1918 ! Vjerovatno su Crnogorci zbog toga opterećeni Srbijom.Bolje da ne spominjemo tu vašu sramotu.Neka vam služi na čast.

Mila

@MNE Pa to vaše nikad vise 1918 je isto zaluđenost.Pa vaši su odlučili na skupštini u Podgorici.To je bilo dobrovoljno.Sad isto ovi tvrdi da je referendum pokraden pa vas odvojili od Srbije.Tako da vi imate problem sa svojima a ne sa Srbijom.Al vaša i Hrvatska zaludjenost Srbijom njih ne dotiče puno

MNE

@Mila -Je li srpska žandarmerija sa komandantom Kecmanovićem naša vojska i naš narod.Ne bih rekao.Složio bih se samo da je oko 5000 ubijenih civila i veliki broj uništenih i zepaljenih kuća bilo na teritorijiCrne Gore.Da li ste ikad čuli za zločin nad porodicom Zvicet.To je ta vaša slavna istorija.

Vlado

@MNE ova djevojka ima pravo u neku ruku. Uvijek su nam najveci problem bili nasi zlikovci. Da nije bilo toga nebi bilo ni podgoricke skupstine ni zlocina ni išta od navedenog.

MNE

@Vlado -Slažem se !Samo što su tada baš kao i sada najveću podršku imali iz Beograda.To je prvenstveno bila i danas prisutna bolesna potreba dominacije na ovim prostorima.

bajo

Nase 1918 g nije bilo dobrovoljno . Na referendumu su Srbi iz CZg i Srbija imali 10% fore i opet izgubili . Sad oce monopol na pravoslavlje i ako je i idiotu jasno da su nacionalni Crnogorci sacuvali pravoslavlje i u CG i u Srbiji . Mi samo hocemo da nam se vrati ono oteto iz 1918g i da u CG sveštenici mogu da budu samo oni koji imaju zakonski boravak u CG . Crkve su otvorene za sve vjernike ma kojoj Crkvi pripadali . Ne znam sta tu ima nepoznato i nejasno . Monopol ne moze imati niko .

CG1

Vi ste zaluđeni svim i svačim,nebeski narod hahahahaaaa

Vlado

@Mila po vasim komentarima zakljucio bih da ste normalna osoba i pozdravljam vas. Rezonujete dosta prizemno. Ali ima tu mjesta za diskusiju ko sta kome pomaze, ohrabruje, šalje novcanu pomoc i td.

SA

@Vlado ...moje poštovanje. I za Milu također.Bio sam pripadnik ARBIH u nesretnom ratu izazvanom mržnjom i ludilom.U tom pokolju sam dobio prijatelja,pukovnika VRS , pomogli smo jedan drugome. Ostali smo prijatelji. Kada se sretnemo, to je dirljiv susret.Budite kao mi.

milo i momir

tako je problem imamo s svojim, ali je poklič za sve srpsko da stane pod jednu šljivu došao iz Srbije,od prvog političkog programa Načertanije, do današnjih dana, ni jedan se veledostojnik Srbije u istoriji od sredine 19-tog vijeka nije odrekao ove smradne ideologije,koja uništava samo srpsko biće

Denver

Spas je što vas ne ubiše koNpleksi! Balkan o jadu zabaviste od 90-ih do danas zato što nemate ama baš nikakvih koNpleksa, i svi su napustili Jugoslaviju i oformili svoje države samo da bi se makli od vas i vašeg potpunog nedostatka koNpleksa. :D

Andjela

@Milia Crna Gora hoce svoje nazad! Srbija je pod osmanlijama bila vjekovima nije bilo ni SPC ni Vucica ni Irinija ni Joanikija ni Dacica.... Postuj istoriju! ako ti je taj kapitel istorije stran prouci ga! Realnost samo ne lazi i pristrasnost! Da je vjecna Crna Gora!