14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Hronika

Osumnjičeni za uništavanje spomen ploče na Ravnom Lazu učesnik litija, uništavao javne površine...

Autor: Antena M

  • viber

Montegringo

Najvecu zakonski propisanu kaznu mu treba odrediti!

vojvodina

Objaviti puno ime i prezime te junačine, objaviti npr njegove statuse na društvenim mrežama, sigurno ima tu dosta toga interesantnog. Tako mlad gotovo dete a već ogrezao u mržnji, nije njemu ni zameriti toliko, mnogo više odgovornosti treba da snose njegove idejne vođe(Risto i Andrija). Sramota!

ivan

E sad kad je uhvacen, a poznat od ranije fino da se kazni po maksimalnoj kazni pa dr put nece.

uranela

A kako bi se bavio drustveno korisnim radom...i to onim najjprljavijim i najjtezim,sve pjevajuci himnu.Jos bi ga debelo lupila po dzepu,njega i sve takve.Zasto da sjedi u Spuzu,dobija tri obroka i siri mrznju i dalje medju istomisljenicima.Zagorcavala bi im zivot na svakom koraku,na finjaka.Sram ih bilo,fukare potuljenje,podmukle.

Podrumar

a zasto inicijali? da šiša park i da plati novčanu kaznu

CG1

Svaka čast na brzom hapšenju ovog fašiste.Sad treba tužilaštvo i sud da odradi svoj dio posla,inače sve je uzalud ako nema dobre kazne.Zatvor i da plati da se spomemik dovede u prvobitno stanje...... ZA PRAVO ČAST I SLOBODU CRNE GORE!!!!!

Nikac

Izvaredan rad policije,za sve pohvale. Nadam se da ce tuzilastvo odraditi svoj posao takodje da mu vise ne pada na pamet da ista rusi u Crnoj Gori....zatvorska kazna na 5 god I familija da mu plati popravke na spomenik

Tamoneko

Vrijeme je da sudstvo pocne da primjenjuje zakone!!! Svjedoci smo sta se radi sa nasim zastavama, himnom, sta je radila ona primitivka nazovi nastavnica u Baru... dokle vise. Zakoni postoje i vakat je da ih primijenite! Ovaj najmanje 10 godina da se osudi!!!

peša

Ima ovih Vojvodića interesantnih likova. Jedan je napravio građevinu uz samu ulicu, mimo svih ostalih. Jako i vidljivo i uočljivo. Na čelo je postavio četiri slova S, impozantne veličine. Je li koga uspio da prepadne ne znam, ali mu se inspekcija ne primiče, a imala bi razloga... Ugroženo srpstvo!

gost

Predlazem da u cijenu koju treba da plati udje cijena dovodjenja spomenika u prvobitno stanje plus 1.000 eura jer je ostecen spomenik od nacionalnog znacaja plus satnica i gorivo za sve osobe koje su ucestvovale u rjesavanju slucaja puta 3 dana koliko se krio pa sve to puta najmanje 2 zbog umisljaja

Crnogorac

To su ti litijasi i vjerujuci narod,a kakvi bi i bili drugo kad idu za Ristom i DF-om