9 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Čudo - u Srbiji se za dan oporavilo preko četiri hiljade oboljelih!?

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Ovo je 100% tacno! Smjeskov izvjestaj! Ma dajte ljudi! Neka jos malo ostanu u Srbiju!

Haplo

Izbori samo što nijesu. Počeće i mrtvi da im oživljavaju...

Ne bez vraga

Moze li iko ista vjerovati Srbiji ? Opravdano se postavlja pitanje zasto drzava koja se predstavlj kao neprijatelj Crnoj Gori toliko insistira na ulasku Srba iz Srbije u CG ? Koji plan imaju prije izbora u Crnoj Gori ?

Sova

Plan im je da nam pokvare sezonu. Nije prvi put da nas uništavaju. To se (i još gore) dešavalo 1914. i 1915. Pašić je izjavio da Srbija gubi rat protiv Austro-Ugarske, ali zauvijek dobija rat protiv Crne Gore. Dobija rat protiv svoje saveznice?!

Brano

U Srbiji ova vlast od svega pravi sprdnju. To je djelo doktora najsmjesnijeg virusa i isto takvog predsjednika. Ovo je ipak ozbiljna stvar. Pogledajte Makedoniju.

UZURPATORI

SAMO JOŠ JEDNA SRPSKA LAŽ, I NIŠTA DRUGO. Ne otvarajmo granice do daljnjeg.

delboj

Ahahahahahah. Kakvi su ovo teletabisi. Ovo su namjerno samo da vide oce li Crna Gora otvorit granice za njih. Ahahahahh pola zarazenih u drzavi preko noci "izlijeceno". Kako da ne.

Neobična matematika

A kojom su to metodom utvrdili kad su testirali ukupno 3124 osobe i našli još 74 nova slučaja? Slabo su ove brojeve složili.

Ljubo

Ne bojte se gospodo, držim turist.agenciju i mogu da vas obradujem da su za ovu godinu, za jun i jul 80% putovanja u C Goru otkazana,ljudi neće tamo i da otvorite granice.Kontaktiram stanodavce iz Rafailovića, Bečića i Pržna, u velikom su problemu bez gostiju,a vi "komentatori" svi srećni i zadovolj

MNE

@Ljubo -Baš nam vas je žao što nećete moći sa braćom i na litije da idete .

Addio

@Ljubo dobra vijest. mrzitelji Crne Gore nisu pozeljni ovdje. Jedini narod koji ne moze ni sa kim ste vi. Inace da ti kazemo da znamo i za fenomen srpsko-ruskih trolova tako da ovu tvoju pricu uzimamo sa mnogo rezervi. A sto ocekivati od zemlje cija vlada ovako drsko lazunja

Hvala na vijesti

@Ljubo Kao i u slucaju Hrvatske, preduslov da drugi narodi dolaze jeste da vi budete u manjini kao turisti u CG .

čitalac

@Ljubo Od tih koje ti šalješ u privatne smještaje država ne prihoduje ništa, tako da nam ne trebaju. Vlasnici kuća neka žive ove godine od ušteđevine, bolje nego da se svi ogubamo.

gost

@Ljubo Ljupce, ja cu te samo pitat jel i tvoja statistika tacna ko srpska zvanicna? Hahaha samo ti uzivaj ljetos na Moravi il na Sajmu a mi cemo se nekako snac... Pozdrav s mora;-)

Vječna CG

Takvi su oduvijek bili prema CG.Sada pripremaju nemire.Tek sada im treba zabraniti ulazak u CG.